Toscana
Toscana
Toscana regnes blandt de allervigtigste vinregioner i verden, og omfatter hele syv DOCG’er (Italiens højeste klassificering), deriblandt Chianti, Brunello di Montalcino og Vino Nobile di Montepulciano. I denne spektakulære kasse får du smagt dem alle. Ydermere får du også en rigtig god oplevelse med en Rosso di Montepulciano og en sprudlende lækker Spumante, som du vil kunne bruge til desserter eller som hyggeglas. Giv gerne rødvinene noget luft og server dem til efterårets vildtretter eller solide kødretter.

Smagekassen indeholder:Spumante Dolce – Carpineto
Lækker Spumante lavet på den aromatiske drue, Moscato. Målet med vinen er at opnå en delikat balance mellem den frugtrige duft, dens behagelige sødme, og den naturligt aromatiske karakte som kendetegner Moscato. Perfekt til desserter, men også som hyggeglas, dejlig afkølet.

Navigatore – 2015 Chianti Classico
Herlig vin fremstillet i moderne og frugtrig stil. Smagen er tør, kraftig og meget fyldig og samtidig ekstrem finesserig. Duft og smag giver antydninger af sorte kirsebær, blommer og krydrede toner og smagen forbliver livlig og vedvarende gennem den lange eftersmag. God til lam og oksekød.
ØKOLOGISK

Dogajolo  – 2016 Carpineto
Dogajolo er en lækkerbisken med stor detaljerigdom, intensitet og overflod af nuancer. Vinen er meget velstruktureret og har en behagelig lang eftersmag. Et sikkert valg til efterårets vildtretter, krydrede simreretter og modne oste.
SUPERTOSCANER

Rosso di Montepulciano – 2015 Gattavecchi
Super Sangiovese! I munden lækker silkeblød med lag-på-lag af røde bærnoter. Forfriskende finish med nuancer af skovbund, mineralitet og urter. Vine er en perfekt allrounder og vil være særdeles velegnet til rødt oksekød, gris, pasta, pizza, charcuterie, svampe og ost.

Chianti Classico – 2016 Castello di Verrazzano
Et sofistikeret bevis på hvor raffineret en Sangiovese domineret vin kan blive, når man prioriterer finesse frem for slagkraft. Vinen er saftig og blød i munden med en elegant og generøs eftersmag, der får tilført ekstra friskhed af de modne tanniner. Helt genial til vildtsteg, fasan og smagfulde oste.
ØKOLOGISK

Vino Nobile – 2015 Gattavecchi
Den ene af de tre store vine fra Toscana. De andre er Brunello di Montalcino og Chianti Classico. Vino Nobile skal lagre på egetræsfade i minimum 2 år. Vinen har en stor duft af mørke bær og blomst. Smagen er kraftig og forbavsende afrundet med en lækker og lang eftersmag. Hæld gerne vinen på karaffel!


Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Brunello di Montalcino – 2012 L’Antica Grancia
Vis mere
Vis mindre

Toscana

Før 1.053,00
795,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
TypeRødvin
ÅrgangMix-kasse
Flaskestørrelse450 cl.
VarenummerSK092
Andre har også købt
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Før 825,00
599,00
Rhône-Kassen
Rhône-Kassen
Før 940,00
598,00
Curis Valley Pinot Noir Private Reserve