Castello di Verrazzano Chianti Classico
Castello di Verrazzano Chianti Classico
Denne økologiske Chianti Classico er fremstillet af 85% Sangiovese druer, som giver kraft og syre, 10% Canaiolo/Mammolo, som giver den typiske duft af violer og 5% Trebbiano og Malvasia, der giver friskhed og blødhed.

En flot vin med stor duft af violer, bær og let krydderi. Smagen er med stor fylde og der er flot sammenhæng mellem frugt og tannin.Verrazzano ejendommen ligger på en bakketop i området mellem Firenze og Siena i hjertet af Chianti Classico. 
Ejendommen, som oprindeligt var etruskisk, og siden romersk, kom i Verrazzanofamiliens eje i det 7. århundrede. Traditionen omkring vinframstilling kan føres tilbage til år 1170.
Verrazzano er medgrundlægger af Conzorsio del Gallo Nero den Sorte Hane, Chiantis eget varemærke i 1924. I dag fremstår ejendommen med forne tiders pragt, takket være det tålmodige arbejde fra det nuværende ejerpar, Sylvia og Luigi Cappellini.

Vinene fra Verrazzano præsenterer den klassiske Chianti stil. Karakterfulde og flotte vine med stor duft og megen fylde i smagen. Kan drikkes nu, men også lagres 4-6 år.

Verrazzano's vine vokser på leret, sandet jord med en del kalk. Vingården ligger mellem 380 og 450 meter over havets overflade. Man helliger sig økologisk vækst, idet der fjernes ukrudt mekanisk, og der tyndes ud blandt druerne for at få et mindre, men bedre udbytte.


Vis mere
Vis mindre

Castello di Verrazzano Chianti Classico

   På lager
Antal
Alc %14%
LandItalien
OmrådeToscana
VinhusCastello di Verrazzano
Årgang2018
DruerSangiovese
Cannaiolo
Mammolo
Trebbiano
Malvasia Nera
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Smagfulde oste
Bøffer
Lam
Vildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerT00511537