Holte Vinlager Ballerup

Kristoffer Høyer er ny bestyrer i butikken

Kristoffer Høyer er ny bestyrer i butikken

Kristoffer: 
Jeg glæder mig virkelig meget til denne nye udfordring, og håber jeg kan hjælpe rigtig mange i Ballerup og omegn med at få de helt rette vine. Om det er til den helt store fest, en flaske til en hyggelig aften med vennerne eller det er firma-gaven til verdens bedste ansatte, så vil jeg gøre midt bedste for at finde det helt rigtige til dig.

Service og relationer står mit hjerte meget nær, så jeg ser frem til at lære jer alle at kende 😊

Lidt om mig: 
Jeg startede i Holte Vinlager for 15 år siden som chauffør. Jeg nød virkelig at køre rundt til alle de glade kunder, og interessen for vinens verden voksede med årene. Derfor valgte jeg efterfølgende at tage vinuddannelsen og har efter endt uddannelse været i forskellige Holte Vinlager butikker, som Hørsholm, Frederiksberg og Holte. Dette betyder at jeg kender alle vores vine, producenter og folkene bag, så jeg er klædt godt på til at tage imod mine nye kunder. 
 
Privat bor jeg i Allerød og i fritiden nyder jeg tiden sammen med familie og venner, desuden går der stadig lidt tid på fodboldbanen.
 
Du vil også møde nogle af mine gode kollegaer, det vil bl.a. være Erik Holst, som har været bestyrer af vores Hørsholm butik, samt Nikolaj som normalt er i vores Holte og Frederiksberg butik, så begge kender til hele sortimentet. Det meste af tiden vil det dog være mig selv du vil møde på Bydammen.  
Butikken hører nu under ejerskabet af Holte Vinlager ApS, som også driver butikkerne i Holte, Virum, Hørsholm og Frederiksberg.

Butikken ligger stadig på Bydammen 1F, lige over for Rådhuset.