Holte Vinlager Ballerup

Holte Vinlager i Ballerup ligger Bydammen 1F, lige over for Rådhuset.


Det en gammel kending fra området, der ejer forretningen, nemlig stifteren af Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgaard, Hans Ulrik Madsen 45 år. Ulrik gjorde oprindelig karriere inden for IT, indtil han i 2001 realiserede drømmen om egen restaurant. Det blev fra begyndelsen af en stor succes med både á la carte, selskaber og frokost ud af huset til mere end 200 personer i virksomheder i nærområdet.

I 2007 valgte han at genoptage sin IT-karriere og fik et job med salgsansvaret for Danmark i en international koncern, men i 2012 trak  interessen for vin og god mad igen. Ulrik har flittigt gjort brug af Holte Vinlager som leverandør til diverse arrangementer i årene med IT-salg og kender og sætter pris på vores mange gode vine og usnobbede og let tilgængelige måde at gå til tingene på. Det blev inspirationen til et nyt kapitel i hans liv, og d. 27. september 2012 slog han dørene op for Holte Vinlager i Ballerup.

Ulrik kan pga sin baggrund i restaurationsbranchen yde en meget kompetent rådgivning om sammensætning af mad og vin, så kom bare til ham, hvis du er i tvivl.

Fragtfri levering:
Holte Vinlager i Ballerup leverer fragtfrit i følgende postnumre: 2750, 2740, 2730, 2765 og 3500.

Se åbningstider og hvor vi bor