Handelsbetingelser

1. KØB hos Holte Vinlager

Normalt afsendes din ordre senest 2 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Ønsker du selv at afhente din ordre i én af vores butikker, vil dette ligeledes kunne ske indenfor 2 hverdage.

Opstår der udfordringer med at levere den bestilte vin, vil du blive kontaktet umiddelbart efter, at vi har modtaget din bestilling.

Ordrebekræftelse

Ordrebekræftelsen indeholder blandt andet dit ordrenummer og den samlede pris. Du vil modtage en ordrebekræftelse på mail.  

Fragtpriser

Alle internetordrer koster 79,- i levering. BEMÆRK: Gratis fragt ved minimumskøb på 799,-

Vin fremsendes kun i Danmark, undtagen Grønland og Færøerne. Ekstra tillæg for ikke landfaste adresser. Kontakt venligst din Holte Vinlager butik.

Gratis levering i butikkernes lokalområder:


Sådan gør du:
Vælg ”Fragtfri levering i butikkernes lokalområde”, når du har laver din bestilling. Sæt et kryds i feltet ”Jeg vil gerne have varen stillet udenfor, så jeg undgår kontakt.”, hvis du ønsker dette. Når du vælger dette til, skal du i feltet nedenunder skrive, hvor vi må sætte varerne hvis du ikke er hjemme eller ikke ønsker kontakt. Kontakt din lokale butik, hvis du er i tvivl om din adresse er i lokalområdet.

Levering af gaver?

Gratis fragt gælder kun ved levering til egen adresse. Skal du give en gave eller ønsker levering til flere/forskellige adresser koster det 79,- pr. adresse.

Børn og unge under 18 år

For at handle på holtevinlager.dk skal du være fyldt 18 år.

2. PRISER

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Der tages forbehold for:
  • Force majeure
  • Leveringssvigt
  • Udsolgte varer og trykfejl

3. SALG GENERELT

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende bestillingspris.

4. SÆRLIGT OM BUTIKSALG

Ved butikssalg er der ingen kontant returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker.

Varen skal tilbageleveres i original og ubrudt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny.

5. LEVERING

Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Holte Vinlager.

6. AFBESTILLINGER

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved, at fremsende en e-mail med emnet " Afbestilling ". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnetekst. Afbestilling skal ske samme dag, som bestillingen er foretaget.

7. FORTRYDELSESRET

Drikkevarer er normalt ikke omfattet af fortrydelsesretten, men hos Holte Vinlager tilbyder vi alligevel, at du kan fortryde dit køb inden for 14 dage.
 
Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten skal du selv betale evt. fragtomkostninger forbundet med returneringen. Alternativt kan du aflevere varen i den Holte Vinlager butik, der har leveret varen. Din betaling refunderes, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den ikke har taget skade undervejs. Vi refunderer din betaling senest 14 dage fra vi har modtaget de returnerede varer.
 
For at benytte dig af fortrydelsesretten skal du kontakte den butik, der har leveret varen til dig.

8. BETALING

På vores hjemmeside tager vi imod de fleste gængse betalingskort ligesom du også kan betale med MobilePay.

9. PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at en ordre kan gennemføres, skal du oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Informationerne anvendes udelukkende til opfyldelse af ordren og, hvis du accepterer dette, til udsendelse af tilbud og andet markedsføringsmateriale. De afgivne oplysninger transmitteres og opbevares elektronisk hos Holte Vinlager Marketing (HVM). Opbevaringen sker i u-krypteret form, men på betryggende vis.

I forbindelse med kreditkortbetalingen overføres der visse finansielle data til QuickPay, og dette sker via en krypteret SSL-forbindelse i henhold til gældende forskrifter. Transaktionen håndteres via QuickPay, og HVM opbevarer ikke kundens kreditkortoplysninger.

Du kan læse mere om vores persondatapolitik.