Chianti Classico Dobbeltmagnum (300 cl.)
Chianti Classico Dobbeltmagnum (300 cl.)
Vinen er fremstillet af 85% Sangiovese, som giver kraft og syre, 10% Canaiolo og Mammolo giver den typiske duft af violer og 5% Trebbiano og Malvasia giver friskhed og blødhed.

Flot vin med stor duft med viol, bær og let krydderi. Smagen er med stor fylde og flot sammenhæng mellem frugt og tannin.

Verrazzano ejendommen ligger på en bakketop i området mellem Firenze og Siena i hjertet af Chianti Classico.
Ejendommen, som oprindeligt var etruskisk og siden romersk, kom i Verrazzanofamiliens eje i det 7. århundrede. Traditionen omkring vinframstilling kan føres tilbage til 1170.
Verrazzano er medgrundlægger af Conzorsio del Gallo Nero den Sorte Hane, Chiantis eget varemærke i 1924. I dag fremstår ejendommen med forne tiders pragt, takket være det tålmodige arbejde fra det nuværende ajerpar, Sylvia og Luigi Cappellini.

Vinene fra Verrazzano er klassiske Chianti, utrolig kraftige, flotte vine med stor duft og megen fylde i smagen. Kan drikkes nu, men også lagres 2-6 år.

Verrazzano's vine vokser på leret, sandet jord med en del kalk. Vingården ligger mellem 380 og 450 meter over havets overflade. Man tillemper økologisk vækst, idet man fjerner ukrudt mekanisk, og man tynder ud blandt druerne for at få et mindre, men bedre udbytte.
Vis mere
Vis mindre

Chianti Classico Dobbeltmagnum (300 cl.)

595,00
   På lager
Antal
Alc %14%
LandItalien
OmrådeToscana
VinhusCastello di Verrazzano
Årgang2015
DruerSangiovese
Cannaiolo
Mammolo
Trebbiano
Malvasia Nera
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Smagfulde oste
Bøffer
Lam
Vildt
Flaskestørrelse300 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00511545
Andre har også købt
Ca' del Monte - Amarone 2014
Serre Susumaniello
Ca' del Monte - Ripasso Superiore 2018