Farnito Chardonnay
Farnito Chardonnay

Klasse hvidvin fra Toscana!


Fantastisk hvidvin fra Carpineto! Druerne kommer fra en lille vinmark på 2 hektar, som er beliggende syd for Firenze på bjergskråningerne mellem Chianti og Valdarno. Marken ligger i en højde på 350 meter over havets overflade.

Vinens karakter:

Farven er strågul med lysebrune refleksioner. Duften er meget harmonisk med noter af tropisk frugt, hindbær og vanilje. Smagen er fyldig, krydret, tør og kompleks.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er meget alsidig, men er især velegnet som aperitif eller efter et godt måltid mad.

Serveringstemperatur cirka 10-15 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på ren Chardonnay, og lagres kort tid på egetræsfade, inden den tappes på flaske. Druerne er plukket i slutningen af august og i begyndelsen af september.

Om Carpineto:

I 1967 skabte Giovanni Carlo Sacchet og Antonio Mario Zaccheo, Carpineto. De havde de primære mål at revolutionere vindyrkning, samt producere en Chianti Classico af så høj kvalitet, at den ville blive internationalt berømt. De to vinfanatikere så et stort uudnyttet potentiale i det toskanske landskab, og med deres knivskarpe sans for innovation, og forståelse for såkaldt ”cutting edge technology” – som kort fortalt kan oversættes til den førende teknologi indenfor IT, enheder, teknikker og udvikling – lykkedes det dem at gøre virkelighed ud af deres drømme.

Carpineto er en international succes, og vinene sælges i over 70 lande.  Intensiteten, integriteten, og konsistensen, har givet dem et solidt omdømme blandt forbrugere og anmeldere. Carpinetos vine, specielt de lagrede røde, har høstet et utal af priser og anerkendelser, gennem årene. Til stadighed eksperimenterer Giovanni og Antonio med vinene, som de innovative pionerer de er.Vis mere
Vis mindre

Farnito Chardonnay

   På lager
Antal
Alc %13%
LandItalien
OmrådeToscana
VinhusCarpineto
Årgang2018
DruerChardonnay
SmagsretningFyldig
Krydret
Tør
Kompleks
Velegnet tilAperitif/uden mad
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerP12013018
Andre har også købt
Slow White Blend BIB (300 cl.)
Porca de Murça Branco
Gewürztraminer Trentino