Lækre flasker til dig selv eller som gave

Gin er en af vores favoritter her i Holte Vinlager, og vi har derfor et stort udvalg af den herlige spiritus. Faktisk laver vi vores helt egen gin-serie i samarbejde med OriginCPH, og den kalder vi for 12 Faces. Serien kan vi varmt anbefale dig at prøve, og mangler du en gave til en gin entusiast, vil de også være en forrygende ide.

Gin til drinks eller drukket rent?

Gin er mest kendt som en spiritus, der blandes med andre ting til drinks og cocktails. Der er dog nogle af de nye varianter, som smager helt fantastisk rent, og her kan man virkelig smage de forskellige urter og variationer. Der er selvfølgelig altid plads til en lækker Gin/Tonic eller Gin Hass, og en klassisk Martini er jo også lavet på gin - ikke vodka. Til en drink kan man slippe afsted med en billigere gin, men de dyrere kan virkelig noget helt særligt.

Hvad er gin lavet af?

Gin er traditionelt lavet af korn og vand. En gin skal være smagsat med enebær, men udover enebær, så kan gin trække på næsten alle urter, blomster, planter, frugter og krydderier. Citrus er især et populært valg. Er du i tvivl om hvilken smagsprofil, som du skal vælge, så kontakt os for vejledning.