Carpineto Originale Vino Rosso
Carpineto Originale Vino Rosso

Fløjlsblød og charmerende Toscana-vin.


Her får du en dejlig lettilgængelig vin med karakter - til en super skarp pris.

Vinens karakter:

Frugtige og florale elementer - som er typisk for en ung vin - er flot kombineret med elegance og et strejf af egetræ - som er typisk for mere modne vine. Den er fløjlsblød i strukturen og det gør den velegnet til de fleste anledninger.Hvad er vinen velegnet til?

Vinen egner sig til det meste mad. Den er fyldig og en anelse fed, uden at være kraftig, og så er den en tand mere frugtig og knap så tør, end normalt for en Toscana-vin.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er Sangiovese-baseret. Hertil kommer en lille mængde af andre lokale druer. Fra årgang til årgang ændrer Carpineto procentfordelingen af druer - dette gøres for at bevare en ensartet, kompleks og charmerende vin.

Om producenten:

I 1967 skabte Giovanni Carlo Sacchet og Antonio Mario Zaccheo, Carpineto. De havde de primære mål at revolutionere vindyrkning, samt producere en Chianti Classico af så høj kvalitet, at den ville blive internationalt berømt.

De to vinfanatikere så et stort uudnyttet potentiale i det toskanske landskab, og med deres knivskarpe sans for innovation, og forståelse for såkaldt ”cutting edge technology” – som kort fortalt kan oversættes til den førende teknologi indenfor IT, enheder, teknikker og udvikling – lykkedes det dem at gøre virkelighed ud af deres drømme.

Carpineto er en international succes, og vinene sælges i over 70 lande.  Intensiteten, integriteten, og konsistensen, har givet dem et solidt omdømme blandt forbrugere og anmeldere. Carpinetos vine, specielt de lagrede røde, har høstet et utal af priser og anerkendelser, gennem årene.

Til stadighed eksperimenterer Giovanni og Antonio med vinene, som de innovative pionerer de er.

Vis mere
Vis mindre

Carpineto Originale Vino Rosso

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandItalien
OmrådeToscana
VinhusCarpineto
Årgang2018
DruerSangiovese
SmagsretningFyldig
Frugtig
Tør
Velegnet tilAllround
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Se video
VarenummerP12010518
Andre har også købt
Salento Zinfandel
Salento Zinfandel
Fra 49,00
Barbera D'Alba Superiore
Piemonte-kassen
Piemonte-kassen
Før 955,00
699,00