Holte Vinlager Østerbro

Fragtfri levering:
Holte Vinlager på Østerbro leverer fragtfrit ved køb af min. 36 flasker i følgende postnumre: 2100

Parkering
Der er gode parkeringsforhold lige ved butikken, og vi hjælper dig altid med at bære dine varer ud til bilen.

Hvem vil du møde i butikken
Jan Nielsen er, som søn af Holte Vinlagers grundlægger Karlin Nielsen, vokset op med vin. Efter at have været konsulent for alle kædens butikker, startede han i 1993 sin egen butik på Østerbrogade. Jan er medlem af Holte Vinlagers marketingudvalg og derigennem også kædens smagepanel, som sikrer, at alle vine lever op til grundtanken om ”vin i vinhandlerkvalitet”.

Udover Jan Nielsen består personalet i Østerbro afdelingen af Jans mor, Vivi Nielsen. Vivi har gennem et langt liv med vin opbygget en stor viden og kendskab til mange vinområder. Begge er parat til at hjælpe dig med at finde netop den vin eller de vine, der passer til dine behov og ønsker.

Hvad kan vi
Udover vin finder du i Østerbro afdelingen et stort udvalg af spiritus, friskmalet, specialbrændt kvalitetskaffe, et lille men udsøgt udvalg af cigarer, böhmiske krystalglas, ligesom du kan leje fadølsanlæg til festlige lejligheder. Som noget nyt udlejes nu også det helt store hit, Slush Ice maskinen, der kan bruges til alle typer frozen drinks.

Se åbningstider og hvor vi bor