Holte Vinlager Hørsholm

Hørsholm butikken er en af de ”gamle” Holte Vinlager butikker. Den blev etableret tilbage i 1984, og er i dag en del af ApS’en for de 4 gamle butikker– Frederiksberg, Virum, Holte og Hørsholm.

Erik er en gammel kending fra lokalområdet, og vi glæder os meget til det kommende samarbejde – og bare rolig, Erik er en yderst kompetent vinhandler, læs et lille resume fra hans tidligere arbejde nedenfor.

Erik Holst har været i vinbranchen hele hans liv og startede for 40 år siden, som elev hos Knud Jørgensen Vinhandel i Hellerup.  Efterfølgende rejste han ud i vinverdenen og arbejde på forskellige vingårde i Frankrig, Spanien, Portugal, Tyskland og turen bragte ham også til Skotland, hvor han stiftede bekendtskab med whisky produktion.

Erik var langt fra slut med at rejse, og fortsatte til USA, hvor han fik job i salgs- og marketingafdelingen hos et par forskellige spiritusfirmaer.  Herefter gik turen til Tyskland, hvor han med stor succes etablerede sin egen vin- og delikatesseforretning i Frankfurt.  I 90’erne vendte Erik Holst hjem til Danmark og grundlagde i 1991 Erik Holst Vinimport med fokus på salg af kvalitetsvin til danske virksomheder.

I 1999 købte han Rungsted Vinhandel og drev den i en årrække inden han solgte den og blev Purchase Manager med ansvar for indkøb af vin, spiritus og tobak hos Peter Justesen Company. Erik og hans hustru bor i Klampenborg og har fire voksne børn. Fritiden går med rejser til især Frankrig samt golf, kajak og klassisk musik.

Erik glæder sig til at lære Jer alle at kende, og som han selv siger: Jeg savner den daglige kontakt med kunder, og kan slet ikke vente med at komme i gang!

Udover vin finder du et stort udvalg af kvalitets spiritus, et flot udsøgt udvalg af cigarer og diverse specialiteter.

Der er gode parkeringsforhold i gården bag butikken, og vi hjælper selvfølgelig altid med at bære dine varer ud til bilen.

Fragtfri levering:
Gratis levering i Storkøbenhavn og Nordsjælland ved køb af 24 flasker

Se åbningstider og hvor vi bor