Sangiovese del Conte
Sangiovese del Conte

Blød og meget tilgængelig Sangiovese.


Favoritvin for mange af vores kunder - fremstillingsprocessen betyder nemlig at vinen bliver ekstra blød og drikkevenlig.

Vinens karakter:

Farven er dyb rød, og den har aromaer af violer, krydderier, kirsebær, hindbær og blommer. Smagen er velafbalanceret  med smidige tanniner, der leverer en sort frugtsmag og meget flot finish.

Hvad er vinen velegnet til?

Et sikkert valg til de traditionelle danske retter. På grund af det meget lave syreindhold er den også yderst velegnet som hyggevin uden mad til.

Nyd gerne vinen ved cirka 16-18 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Sangiovese. Første presning inkluderer hele drueklasen, hvilket tilfører vinen endnu mere frugt - og mindre garvesyre.

Om producenten:

Det er med stolthed vi kan præsentere vores syditalienske leverandør - Conte di Campiano. Vingården ligger i Manduria og vinene byder på alt det gode fra netop disse kanter: Masser af frugt, varme, fedme og koncentration.

Campiano lægger stor vægt på, at deres vine skal være imødekommende og fløjlsbløde, og samtidig være velegnede både til mad og uden mad. Med disse vine er du således altid garanteret en yderst behagelig oplevelse.


Vis mere
Vis mindre

Sangiovese del Conte

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandItalien
OmrådeEmilia-Romagna
VinhusConte di Campiano
Årgang2019
DruerSangiovese
SmagsretningFyldig
Frugtig
Halvtør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Pastaretter
Lette retter
Kylling
Pizza
Flaskestørrelse75 cl
TypeRødvin
VarenummerT00531401
Mest sete varer
Andre har også købt
Appassimento
Appassimento
Fra 70,00
Cantorum Negroamaro/Primitivo
Chianti Classico Navigatore