Appassimento
Appassimento

Karakterfuld og sødmefuld syditaliener.


Er du glad for italienske vine med naturlig sødme, så er denne vin lige noget for dig. Vinen er lavet efter samme opskrift som Amarone- og Ripasso-vine.

Vinens karakter:

Den har en flot rubinrød farve. I duften er den frugtrig med noter af vilde bær. I smagen fornemmes den koncentrerede smag af de tørrede druer, hvor frugtfylde og en lang eftersmag kommer til sin ret.

Hvad er vinen velegnet til?

Appassimento passer rigtig godt til både svine- og oksekød. Vinen kan på grund af den dejlige sødme også med fordel nydes til modne oste.

Drik gerne vinen ved cirka 16-18 grader.

Sådan er Appassimento fremstillet:

Vinen er lavet på Negroamaro-druer, på fremstillingsmetoden, appassimento. Det er en fremstillingsmetode, hvor druerne lægges til tørre. Processen betyder, at en stor del af druernes væskeindhold fordamper og den tilbageværende ekstrakt bliver mere intens og mindre syreholdig.

Fremstillingsmetoden er mest kendt fra Valpolicella-vinen, Amarone.

Om producenten:

Det er med stolthed vi kan præsentere vores syditalienske leverandør - Conte di Campiano. Vingården ligger i Manduria og vinene byder på alt det gode fra netop disse kanter: Masser af frugt, varme, fedme og koncentration.

Campiano lægger stor vægt på, at deres vine skal være imødekommende og fløjlsbløde, og samtidig være velegnede både til mad og uden mad. Med disse vine er du således altid garanteret en yderst behagelig oplevelse.



Vis mere
Vis mindre

Appassimento

   På lager
Antal
Alc %14%
LandItalien
OmrådeApulien
VinhusConte di Campiano
Årgang2017
DruerNegroamaro
SmagsretningFyldig
Krydret
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Ostebord
Gris
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531147
Andre har også købt
Sangiovese del Conte
Primitivo di Manduria DOC
Alsace Gewurztraminer