Anniversario
Anniversario
Anniversario

Vores mest solgte vin gennem de sidste par år. Den vinder år efter år forskellige smagninger og kåres til bedste køb.

Vinen er en Piemonte, produceret af 60% Barbera, 20% Nebbiolo og 20% Dolcetto. Druerne kommer fra vinmarker som alle er beliggende 200-300 meter over havets overflade. Jorden er ler- og kalkholdig samt sandet. Den har helt ekstraordinært lagret 3 måneder på eg, hvilket har givet den en helt fantastisk duft og smag.

Anniversario har en lys rubinrød farve og en frisk og frugrig bouquet. Frisk, frugtig smag med behagelige tanniner. Bør serverse ved 15-17 grader, kan dog godt drikkes lidt kold. Vinen passer godt til en god bøf, pasta eller modne oste, men kan også sagtens drikkes uden mad.

Årgang 2013 fik følgende anmeldelser:

Kåret som BEST TIL PRISEN i test af italienske vine til under 100 kr. i Spis Bedre, februar 2015: 
"Kirsebær, lavendel, salvie og lidt lakrids i næsen. I munden er der jordbær, blå blommer, og lidt lakridsrod med lidt kamfer i slutningen. En ganske interessant vin til prisen, saftig med fløjlsbløde tanniner i en fin balance. En 100% pleaser til februar, marts, april… Drik den til nærmest ALT!".

Fik 5 ud af 5 stjerner på vinavisen.dk uge 5 2016:
"Om en anden årgang skrev vi: "Denne rødvin kræver ikke så meget - heller ikke af pengepungen. Til 47,50 kr. (ved seks flasker) får man en rigtig god hverdags-rødvin med en frisk og saftig frugtsmag og tilpas syre. Den femte stjerne får den for den lave pris - ikke for den høje." Den beskrivelse står vi ved - også for denne årgang".

Er vurderet til 132 kr. flasken i Penge&Privatøkonomi juli 2015: 
"De ranke, saftige vine fra Piemonte i Norditalien er ikke det første, man trækker op, når der skal bøffer på grillen. Flere i panelet tænkte da også mere på pasta og lyst kød, da de smagte Anniversario lavet på 60 procent barbera blandet med nebbiolo og dolcetto. Til gengæld var deltagerne enige om, at vinen har meget karakter til pengene."
Vis mere
Vis mindre

Anniversario

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeRødvin
LandItalien
OmrådePiemonte
VinhusProduttori di Govone
Årgang2015
DruerBarbera
Nebbiolo
Dolcetto
Flaskestørrelse75 cl
VarenummerP12051715
Mest sete varer
Andre har også købt
Cape Tranquility
Cape Tranquility
Fra 45,00
Corvina - Tinazzi
Corvina - Tinazzi
Fra 59,00
Dingo Hill Shiraz/Merlot - BIB