Herlig vin fra Piemonte
Vinen er lavet på Barbera, Nebbiolo og Dolcetto, og så har den fået 3 måneders fadlagring. Resultatet er virkelig imponerende, og du får her en vin med masser af karakter og charme.
Hvad er vinen velegnet til?
Den kan sagtens nydes uden mad, men vil også være forrygende til oksekød, simreretter eller ostebord.
Sådan er vinen fremstillet:
Vinen er lavet på Barbera, Nebbiolo og Dolcetto, og så har den fået 3 måneders fadlagring.
Om Produttori di Govone:
Kooperativet, med Agostino i spidsen, har været aktivt siden 1957, hvor nogle ganske få vindyrkere gik sammen. I dag består vinhuset af mere end 325 vinbønder, der leverer druer i meget høj kvalitet.
De forskellige bønders marker er klassificeret efter jordbundsforhold og beliggenhed, for at bestemme de optimale forhold for høsttidspunktet.
Nogle af vores største kundefavoritter gennem tiden kommer fra Govone. Udover denne vin kan nævnes Toscanello og Anniversario.