Martin Miller’s Gin er en ren og blød gin i gammel London stil med et lille mål excentrisme. Otte botaniske ingredienser bliver nøje destilleret i en over hundrede år gammel destillationskedel. Vandet der bliver blandet i ginen kommer fra en islandsk gletsjer, da det menes at gletsjer vandet er op til ti gange renere end grundvandet er i England.
Farven er klar og duften er præget af bløde citrus noter, hvilket sandsynligvis kan spores tilbage til de to dominerende botaniske ingredienser; citronskræl og appelsinskræl. I smagen har ginen en utrolig blød mundfornemmelse, med nuancer af citrus, let agurk og Earl Grey the.
Super anmeldelse og 5 ud af 5 STJERNER på hjemmesiden
EN VERDEN AF GIN som bl.a. skriver:
Ginnen er virkelig kraftig i aromaen. Næsen er fyldt med fed og krydret enebær, appelsinskal og anelse sødlig lakrids. Den helt rigtige betegnelse må være ’zesty’ pga. den fremtrædende appelsin. Det er faktisk en ret behagelig og velbalanceret duft. Og jo længere tid den står i glasset, jo mere tydelig bliver appelsinen (hvilket formentlig skyldes fordampningen af alkoholen).
I munden er ginnen fyldig, fed og cremet, og hænger længe i munden med kortvarig burn fra alkoholen. Citrusnoter med appelsinskal er i front efterfulgt af en krydret enebær, der hænger længe i munden og ledsages i eftersmagen af en svag sødme fra lakridsrod og appelsin. Jeg kan desværre ikke finde agurken på samme måde, som man kan i Hendrick’s Gin. Der er ifølge Martin Miller’s Gins website dog også tale om ganske små mængder.