Mission Gin
Mission Gin

Prøv denne fantastiske gin - og støt samtidig vores veteraner!


NU HAR DU MULIGHEDEN FOR AT STØTTE DE DANSKE VETERANER, OG SAMTIDIG FÅ GAVN AF VORES INTRODUKTIONSTILBUD PÅ MISSION GIN.


  • Lavet på 19 botanicals - blandt andet enebær fra Balkan, appelsinskal fra Irak og Safran fra Afghanistan.

  • Eksotisk, varm og krydret gin med sjæl og en unik historie.

  • Lækre noter af rosa peber, limeskal, koriander, kanel, lakridsrod og vanilje.

  • Perfekt til G&T - gerne med reven appelsinskal som garniture.

  • Mission Gin kommer i en super flot gaveæske med hele historien bag på - den vil derfor være oplagt som gave.

Anmeldelser:

EUROMAN, NOVEMBER 2019:
"Udvalget af gin er efterhånden blevet enormt, men her er alligevel en flaske, der skiller sig ud med en livsbekræftende historie - og som er med til at gøre en forskel."

"Vi er meget stolte af vores gin, især fordi den, udover at fortælle en god historie, smager rigtig godt," siger Jeppe Michael Jensen, formand for Veteranfonden, i en pressemeddelelse og tilføjer:

"Vi håber, at folk vil nyde den, og for veteraner er det en god måde at få åbnet op for at fortælle deres historier - både de gode og dårlige."


Veteranfonden:

Målet med Veteranfonden er at skabe en stærk fond som vil kunne hjælpe andre veteran-initiativer, som er med til at oplyse, vise anerkendelse og lave et fællesskab for alle Danmarks veteraner.

I dagens samfund bliver veteran-begrebet ofte brugt i en negativ eller misforstået kontekst og der bliver fortalt for få positive historier. Derfor er synet på veteraner i samfundet også sådan. Det vil Veteranfonden gerne ændre på.

Største delen af Danmarks veteraner kommer hjem med rigtig mange kompetencer og styrker, såsom kommunikation, teamwork, problemløsning med mere, som de kan bruge i det civile samfund – og som er blevet brugt af flere til at skabe forretninger eller bidrage til samfundet.

Hvad er en veteran?

Veteraner er personer, der har været udsendt på vegne af Danmark på en international mission. Det kan være soldater, politifolk, læger, sygeplejersker, nødhjælpsarbejdere og flere andre. Siden 1948 har Danmark haft udsendte i over 60 lande, hvilket giver over 60.000 veteraner iblandt os i dag.

Hvad er Mission Gin?

Mission Gin er et samarbejde mellem Veteranfonden, Holte Vinlager og ORIginCPH. Med denne flaske får du ikke bare en unik gin, du er også med til at tage imod vores udsendte, som vender hjem fra verdens konfliktområder – Veteranerne. Vi har lavet den for at hylde de danske veteraner og for at give dig muligheden for at smage på verden!

Hvem har lavet Mission Gin?

ORIginCPH er en prisvindende ginproducent, som i fællesskab med Holte Vinlager, Veteranfonden og nogle veteraner har smagt sig frem til den rigtige balance mellem 19 ingredienser fra Afghanistan, Balkan, Irak og flere andre steder.

Vi introducerede Mission Gin vores årlige vinfestival, på Børsen, i København 8. november 2019. Her fik den en flot modtagelse og de gæster, der smagte den, var meget begejstrede. To veteraner stod klar med smagsprøver og her kan du høre Magnus fortælle om Mission Gin:
Vis mere
Vis mindre

Mission Gin

Før 329,00
299,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 24-11-2019.
   På lager
Antal
TypeGin
Vægt½ Kg.
Alc %43%
LandDanmark
Flaskestørrelse50 cl.
VarenummerHV0064
Mest sete varer
Guimard XO Cognac
Guimard XO Cognac Før 699,00
499,00
Pink 47
Pink 47 199,00
Ron de Caribe
Ron de Caribe Før 449,00
349,00
Fifty Pounds + 4 tonic
Fifty Pounds + 4 tonic Før 379,00
299,00