Rhône-kassen
Rhône-kassen
Det interessante ved Rhônevine er, at de kan være meget forskellige. De spænder vidt fra de helt lette, forfinede, og frugtige vine, til de mere koncentrerede, krydrede og tanninholdige vine. Kort sagt, så kan du få det hele fra Rhône-dalen. I denne forrygende smagekasse får du en hvidvin, en rosévin og fire rødvine, fra det der må betragtes som danskernes favorit vinområde i Frankrig.

God fornøjelse!

Kassen indeholder:

Viognier – 2020 Mur-Mur-Ium
Delikat perle fra Sydrhône. Smagen er fyldig og aromatisk, og så har den en skøn kompleksitet af eksotiske frugter og citrus.

Druerne høstes på det helt rigtige tidspunkt, og det er med til at sikre en vin med den rette koncentration af sukker og modenhed.

Nyhed

Petit Romain – 2017 Costières de Nîmes
Siden 2004 har området Costières de Nîmes haft sin egen appellation, og betragtes i dag som en underbetegnelse for det sydlige Rhône.

Her får du en knaldgod vin fra området - smagen er fuld af moden bærfrugt - den er afrundet og velafbalanceret, og afsluttes elegant med strejf af vanilje.

Nyhed
Concours des Vines Orange - Guldmedalje

Côtes du Rhône Villages – 2018 Vieilles Vignes
Yderst raffineret vin spækket med saftig frugt. Smagen er generøs og fyldig med masser af fedmefuld og solmoden bærfrugt. Dejligt krydret af peber, lakrids og lavendel.

Druerne kommer fra gamle vinstokke og det giver endnu mere dybde og karakter til vinen.

Vacqueyras – 2019 Cuvée des Deux Frères
Et pragteksemplar på en klassisk Vacqueyras: noter af sorte kirsebær, lavendel og peber i duften efterfulgt af en saftig og fyldig smag med afrundede tanniner, stor intensitet og lang eftersmag.

Særdeles flot vin, der er som skabt til et saftigt stykke kød fra grillen!

Saint Desirat Syrah – 2018 Nord-Rhône
Forrygende rødvin med pondus nok til at kunne klare ethvert stykke kød fra grillen. Den har en lækker, saftig frugt, og så er den tilpas krydret. Samtidigt sørger en behagelig syre for at der er en virkelig god balance i vinen.

Et rigtig godt glas vin!

Decanter - Sølvmedalje

Blisson Rosé – 2020
Rosévin med en smuk, sart rosa farve. Duften er delikat med grapefrugt, fersken, hindbær og violer. I smagen er vinen frugtig med god fylde og en flot balance.

Herlig som aperitif eller som ledsager til salat, fisk og bløde, cremede oste så som gedeost.

vinavisen.dk - 5 stjerner

Vis mere
Vis mindre

Rhône-kassen

Før 696,00
550,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandFrankrig
OmrådeRhône
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeMix-kasse
Læs pdf-folderRhône-kassen
Se video
VarenummerSK0091
Andre har også købt
Hverdagens Rødvine
Hverdagens Rødvine
Før 460,00
340,00
Alsace-kassen
Alsace-kassen
Før 721,00
599,00
En Verden af Pinot Noir
En Verden af Pinot Noir
Før 781,00
599,00