Virna Barolo "Noi" DOCG
Virna Barolo "Noi" DOCG
Virna - Barolos nye stjerne!

Dyb rubinrød farve med et orange skær. Intens og bred duft af rød frugt og let jordbund kombineret med vanilje, kakao og krydderier. Kraftig smag med tilpas tannin der er i perfekt harmoni med vinens struktur, og som lover godt for eventuel lagring. Hæld den gerne på karaffel et par timer før brug, og find ud af hvordan en rigtig Barolo skal smage!

Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi fik lov til at sælge deres vine i Danmark.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.

Nebbiolo er kongen af de italienske druesorter. Den står også meget stærkt blandt alverdens druesorter og er anerkendt for at stå bag store og komplekse vine. Det er vine med fuld krop som kan lagres i 10-20 år.

Decanter (verdens største vinmagasin) skriver bl.a. følgende om Virna: "This is an up- and coming estate that has a tasting room right in the Barolo town centre, so it's easy to visit." 
Og det kan vi da kun anbefale, og så giv dem endelig en hilsen fra os i Holte Vinlager.Vis mere
Vis mindre

Virna Barolo "Noi" DOCG

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandItalien
OmrådePiemonte
VinhusVirna
Årgang2016
DruerNebbiolo
SmagsretningKraftig
Tør
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Smagfulde oste
Bøffer
Steg af okse
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
James Suckling93 point
Robert Parker91 point
Wine Enthusiast90 point
Se video
VarenummerT00531563
Mest sete varer
Andre har også købt
Edizione 20
Edizione 20
Fra 200,00
Thörnicher Riesling Trocken
Beauvignac Chardonnay