Alsace-Kassen
Alsace-Kassen
Alsace er et område i det nordøstlige Frankrig, der ligger godt beskyttet af bjergkæden Vogeserne. Bjergenes indflydelse resulterer i et tørt og solskinsrigt klima, som i kombination med en kompleks jordbund gør området særlig egnet til vinproduktion. Distriktet er mest berømt for deres hvidvine men der laves også elegante, lette rødvine og lækre mousserende vine - med denne fabelagtige smagekasse kommer du hele vejen rundt!

Alsacevin skal drikkes af de helt rigtige glas - derfor forærer vi dig 2 glas når du
køber en smagekasse.

Smagekassen indeholder:Pinot Gris Grand Cru – 2015 Hatschbourg
Grand Cru-marken Hatschbourg er byen Voegtlinshoffens stolthed, og en af de mest berømte i Alsace. Denne fremragende vin fra Cattin fremstår som en formidabel, dyb, nuanceret og velsmagende Pinot Gris, med et væld af fine mineralske toner og tydelige noter af appelsin, pære og fersken. Dette er verdensklasse Pinot Gris!

Riesling – 2016
Klassisk Riesling: farven er lys gul med klar kant. Næsen er fyldt med citroner, frisk havtorn, hvid peber, grønne druer og blomster. Smagen er saftig med en god underliggende syre samt fine mineraler. Vinen er fremragende både som aperitif og til lettere retter.

Pinot Blanc  – 2015 Bollenberg
Meget alsidig vin, som er let at drikke. Den er udtryksfuld med fin frugt, og ”blød” i næsen, mens den viser masser af karakter i munden. Sprød, tør og meget elegant. Man kan tydeligt fornemme hvid fersken, grønt æble og melon. Eftersmagen er usædvanlig lang for en Pinot Blanc.

Gewurztraminer – 2015 Bollenberg
Der findes ikke en lige så karakteristisk duft og smag som Gewurztraminer. Den vækker straks din interesse med en herlig eksotisk duft, og der er en god olieret tekstur med spændstig friskhed. Vinen har en anelse sødme, som gør den fint velegnet til krydrede asiatiske retter.

Pinot Noir – 2014 Vieilli en Pièces
Delikat og charmerende rødvin fra Alsace med stor personlighed og flot intensitet. Farven er let brunlig og duften fyldt med modne røde skovbær. Smagen er koncentreret og pæn fyldig med nuancer af peber, hindbær og blåbær.

Crémant d'Alsace – 2009 Vintage
Helt unik Crémant – den er lavet på Chardonnay og er lagret i 6 år, hvilket er den dobbelte tid af hvad en årgangs-champagne skal lagre! Herved opnås en fabelagtig smagspalet, indrammet i fine små bobler og en silkeblød tekstur. Stor oplevelse!Som bonus til denne smagekasse får du desuden 2 stk. hvidvinsglas
Vis mere
Vis mindre

Alsace-Kassen

Før 792,00
595,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeRødvin
Hvidvin
Mousserende
DruerMix-kasse
VarenummerSK0090
Mest sete varer
Andre har også købt
Rhône-Kassen
Rhône-Kassen
Før 940,00
598,00
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Før 582,00
425,00
Grüner Veltliner
Grüner Veltliner
Fra 85,00