Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du tilbud og nyheder direkte til din mail!
Alsace-Kassen
Alsace-Kassen

Smagekassen indeholder:


Lad os præsentere dig for smagekassens 6 herlige Alsacevine:

Pinot Gris Grand Cru – 2015 Hatschbourg
Grand Cru-marken Hatschbourg er byen Voegtlinshoffens stolthed, og en af de mest berømte i Alsace. Denne fremragende vin fra Cattin fremstår som en formidabel, dyb, nuanceret og velsmagende Pinot Gris, med et væld af fine mineralske toner og tydelige noter af appelsin, pære og fersken. Dette er verdensklasse Pinot Gris!

Riesling – 2016
Klassisk Riesling: farven er lys gul med klar kant. Næsen er fyldt med citroner, frisk havtorn, hvid peber, grønne druer og blomster. Smagen er saftig med en god underliggende syre samt fine mineraler. Vinen er fremragende både som aperitif og til lettere retter.

Pinot Blanc  – 2015 Bollenberg
Meget alsidig vin, som er let at drikke. Den er udtryksfuld med fin frugt, og ”blød” i næsen, mens den viser masser af karakter i munden. Sprød, tør og meget elegant. Man kan tydeligt fornemme hvid fersken, grønt æble og melon. Eftersmagen er usædvanlig lang for en Pinot Blanc.

Gewurztraminer – 2015 Bollenberg
Der findes ikke en lige så karakteristisk duft og smag som Gewurztraminer. Den vækker straks din interesse med en herlig eksotisk duft, og der er en god olieret tekstur med spændstig friskhed. Vinen har en anelse sødme, som gør den fint velegnet til krydrede asiatiske retter.

Pinot Noir – 2014 Vieilli en Pièces
Delikat og charmerende rødvin fra Alsace med stor personlighed og flot intensitet. Farven er let brunlig og duften fyldt med modne røde skovbær. Smagen er koncentreret og pæn fyldig med nuancer af peber, hindbær og blåbær.

Crémant d'Alsace – 2009 Vintage
Helt unik Crémant – den er lavet på Chardonnay og er lagret i 6 år, hvilket er den dobbelte tid af hvad en årgangs-champagne skal lagre! Herved opnås en fabelagtig smagspalet, indrammet i fine små bobler og en silkeblød tekstur. Stor oplevelse!Som bonus til denne smagekasse får du desuden 2 stk. hvidvinsglas
Vis mere
Vis mindre

Alsace-Kassen

595,00
TypeRødvin
Hvidvin
Mousserende
DruerMix-kasse
VarenummerSK0090
Andre har også købt
Evel Duero Tinto
Evel Duero Tinto
Fra 65,00
Faber - Cabernet Sauvignon
Two Faces Spätburgunder
0 Indkøbskurv