Julesmagekasse
Julesmagekasse

Smagekassen indeholder:


Cuvée 1926, Prosecco
Denne Prosecco Prestige kan kvalitetsmæssigt måle sig med en rigtig god champagne. Stilen er dog anderledes idet boblerne fornemmes mere elegante og bløde. Et højt frugtindhold gør den perfekt til et ”before dinner” glas - den bliver nemlig heller ikke for sød. Server den i høje slanke glas ved 6-7 grader.

Pimpala Road Shiraz, 2015
Ofte kan australske Shiraz-vine være ekstremt tunge og solmodne – tangerende til det vulgære. Denne Shiraz adskiller sig fuldstændig fra den stil: den er raffineret, flot sammensat, fyldig, og syrefattig. Til os der sætter pris på en vin som ikke nødvendigvis kræver mad – er denne vin uovertruffen!

Årets julevin fra Italien
Vores italienske julevin kommer fra Toscana, og er lavet på Governo metoden – forgangsmodel for Ripasso. Sublim koncentration, harmoni, krydret, og indrammet i silkebløde tanniner.

98 ud af 99 point af Luca Maroni: ”One of the best red wines of the year, hats off.”

Årets julevin Frankrig
Tunge dufte af hvidløg og rosmarin kendetegner områderne i Sydfrankrig - og dunkle, krydrede og fløjlsbløde vine er indbegrebet af vine fra Minervois.
Netop herfra kommer vores franske julevin, og den vil uden tvivl vække stor begejstring i juletiden: den er fyldig og karakterfuld, tilpas krydret, og stilfuldt afrundet af en elegant syre.

Primitivo di Manduria, 2015
En af vores mest solgte rødvine! En ”crowdpleaser” – på den lækre måde: Vinen er fyldig, lidt fed i stilen, og flot koncentreret af bær og frugter. Den har lagret 6 måneder på egetræsfade, og det betyder at den opnår en behagelig og imødekommende balance. Velegnet både til og uden mad.

Vacqueyras, 2015
En kraftkarl i den klassiske sydlige rhône-stil. Lavet på gamle vinstokke – Vieilles Vignes. Skønheden i denne Vacqueyras kommer af dens balance og karakter: kraft, fylde, krydderi og eftersmag går her op i en højere enhed. Dekanter den gerne 1 time inden servering, og nyd den til vinterens simreretter – det er lækkert!

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Silva Reis LBV 2012.
Vis mere
Vis mindre

Julesmagekasse

595,00
VarenummerSK0084
Mest sete varer