Piemonte-kassen
Piemonte-kassen
Hvis du elsker italiensk vin – og i særdeleshed vinene fra Piemonte, så skal du prøve vores dugfriske Piemonte-kasse. Det er simpelthen et forrygende mix af ”signatur-vinene” fra det populære vindistrikt. Du får fem rødvine der alle udmærker sig på hver deres måde, og så får du også en frisk, læskende hvidvin. Kassen får du til en unik tilbudspris på kr. 699,- og du sparer 256 kroner!

Rigtig god fornøjelse😊

Kassen indeholder:

Barolo Noi DOCG – 2015 Virna
Med sin kraftige, men alligevel utrolig elegante stil er denne rødvin et pragteksemplar på hvorfor, Barolo er så sagnomspunden og eftertragtet blandt vinelskere. Prøv denne formidable vin, og smag når intensitet og finesse går op i en højere enhed.

Giv den gerne et par timer på karaffel, og nyd den til en god saftig bøf eller en lækker oksemørbrad.

Robert Parker - 91 point
James Suckling - 93 point
Wine Enthusiast - 93 point

Barbaresco Riserva – 2013
Denne perle smager intet mindre end formidabelt! Smagen er tør, meget blød og nærmest parfumeret. Samtidigt formår vinen på bedste vis at kombinere kraften fra Nebbiolo med en helt usædvanlig ynde. Riserva-betegnelsen får vinen ved at lagre minimum 50 måneder – heraf skal de 9 være på træfade.

Genial til oksekød og vildt. Vinen har gavn af et par timers luft.

Dolcetto d’Alba – 2018 Virna
Imens Nebbiolo-druen løber med det meste af berømmelsen i Piemonte, lever Dolcetto-druen en mindre glamourøs tilværelse som ”hverdagsdruen”. Det gør den dog på ingen måde dårligere. Tværtimod kan du smage uhøjtideligheden i form af en humørfyldt vin, der ganske enkelt bare er frisk, frugtig og virkelig velsmagende!

Barbera d’Alba Superiore – 2017 Govone
Denne skønne rødvin er blevet tildelt vinbøndernes egen guldmedalje – det sker kun når vinen er exceptionel god. Det er en vin med lækker bærfrugt, god fylde og så et karakteristisk fadpræg, som Produttori di Govone er kendt for.

Findes der en vin som alle vil elske,så kunne det godt være denne!

Bestseller

Sessant’anni Anniversario – 2015 Govone
Vinen som Agostino har lavet specielt
til Holte Vinlager kunder. En perfekt kombination af Barbera- og Nebbiolo-druer, giver vinen både fylde, frugt, krydderi og struktur. Fadlagringen komplementerer vinen.

2015 er udråbt til at være superårgang og giver du vinen tid til at åbne sig i glasset, smager den himmelsk.

Langhe Bianco – 2018 Govone
Skøn hvidvin lavet på to forskellige druer - Sauvignon Blanc giver vinen friskhed og sprødhed, mens Chardonnay giver vinen tyngde, samt en behagelig blødhed i eftersmagen. Kvæde og gule stenfrugter som fersken og mango fornemmes tydeligt i smagen.

En herlig vin til vegetariske madretter, samt kylling og hurtige salater.

Vis mere
Vis mindre

Piemonte-kassen

Før 955,00
699,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
LandItalien
OmrådePimonte
Flaskestørrelse6 x 75 cl.
TypeMix-kasse
Læs pdf-folderPiemonte kassen
Se video
VarenummerSK0116
Mest sete varer
Andre har også købt
Rivesaltes Ambré
Hverdagens Hvidvine
Hverdagens Hvidvine
Før 476,00
340,00
En Verden af Hvidvin
En Verden af Hvidvin
Før 774,00
595,00