Barbera d'Alba DOC
Barbera d'Alba DOC
Barbera d’Alba i den gamle klassiske stil. Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi sælger deres vine i Danmark. Den er utrolig flot på nuværende tidspunkt, og har en god frugt som er i perfekt harmoni med den lette syre. Let animalsk i duften som udvikler sig til blommer, violer og krydderi i smagen.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.


Barbera: Er en af de mest plantede røde sorter i hele Italien. Det medfører at produktionen er høj og ofte er vinene uden karakter. Men i Piemonte er det helt anderledes. Her er Barbera egnes stolthed, måske lige efter Nebbiolo. Druens skind er dyb rød, hvilket resulterer i meget mørke vine.Decanter (verdens største vinmagasin) skriver bl.a. følgende om Virna: "This is an up- and coming estate that has a tasting room right in the Barolo town centre, so it's easy to visit." 

Og det kan vi da kun anbefale, og så giv dem endelig en hilsen fra os i Holte Vinlager.
Vis mere
Vis mindre

Barbera d'Alba DOC

   På lager
Antal
Alc %14%
LandItalien
OmrådePiemonte
VinhusVirna
Årgang2016
DruerBarbera
SmagsretningFyldig
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Solide forretter
Kalv
Tapas
Ostebord
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531559
Andre har også købt
Baby Doll Sauvignon Blanc
Salento Zinfandel
Salento Zinfandel
Fra 49,00
Chianti Classico Navigatore