Barbera d'Alba DOC
Barbera d'Alba DOC
Barbera d’Alba i den gamle klassiske stil. Virna bliver i dag regnet for en af de absolut førende producenter i Piemonte. Deres vine bliver fremhævet i mange af de mest kendte vin tidsskrifter i verden. Vi er meget stolte af, at vi sælger deres vine i Danmark. Den er utrolig flot på nuværende tidspunkt, og har en god frugt som er i perfekt harmoni med den lette syre. Let animalsk i duften som udvikler sig til blommer, violer og krydderi i smagen.

Virna Borgogno blev færdig på ønolog skolen i Alba i 1991, og allerede 10 år senere etablerede hun vinhuset Virna, som hun i dag kører sammen med sin søster Ivana og sin mand Giovanni.


Barbera: Er en af de mest plantede røde sorter i hele Italien. Det medfører at produktionen er høj og ofte er vinene uden karakter. Men i Piemonte er det helt anderledes. Her er Barbera egnes stolthed, måske lige efter Nebbiolo. Druens skind er dyb rød, hvilket resulterer i meget mørke vine.Decanter (verdens største vinmagasin) skriver bl.a. følgende om Virna: "This is an up- and coming estate that has a tasting room right in the Barolo town centre, so it's easy to visit." 

Og det kan vi da kun anbefale, og så giv dem endelig en hilsen fra os i Holte Vinlager.
Vis mere
Vis mindre

Barbera d'Alba DOC

   På lager
Antal
Alc %14%
LandItalien
OmrådePiemonte
VinhusVirna
Årgang2016
DruerBarbera
SmagsretningFyldig
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Solide forretter
Kalv
Tapas
Ostebord
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531559
Mest sete varer
Andre har også købt
Baby Doll Sauvignon Blanc
Amarone Coste Scaligere
Edizione 19
Edizione 19
Fra 200,00