Dutcher Crossing Pinot Noir
Dutcher Crossing Pinot Noir
Denne Pinot Noir er produceret i samarbejde med Maboroshi Vineyard, der ejes af Tom og Rebecca Kisaichi. Vingården er beliggende på en bjergskråning i Sebastopol Hills.

Kirsebær, solbær og krydderier fylder næsen, mens sandeltræ og egetræ kommer snigende i baggrunden. Farven udviser en ungdommelig, rubinrød farve med lilla nuancer. Smagen domineres af røde frugter, i flot balance med en tydelig, men dog ikke overvældende frugtsyre. Elskværdige tanniner giver vinen struktur og dybde. Hæld gerne vinen på karaffel en time inden servering.


Lad det være sagt med det samme: Dutcher Crossing hører til i eliten af topproducenter i Californien. 
Vingården der er beliggende i Dry Creek Valley, fremstiller vine af absolut højeste kaliber, og bliv ikke skræmt over vinenes priser – de er hver en øre værd!
Vil du opleve og smage californisk vin, når det er bedst, så er Dutcher Crossing et rigtig godt valg.
Vinhuset ejes af Debra Mathy. Hun kan betegnes som lidt af en eventyrer, og hendes lange vej til at blive ejer af Dutcher Crossing, har været hendes mest mindeværdige rejse. Oprindeligt udlært pædagog, så lå det ikke i kortene at Debras skæbne skulle være at ende som ejer af en vingård. Efter nogle år i Europa udviklede hun dog stor interesse for vinens verden.  Efter yderligere nogle år, begyndte hun at forfølge drømmen om at blive vingårdsejer, i Dry Creek Valley. Med hjælp fra sin far, der på det tidspunkt var en succesfuld forretningsmand i Wisconsin, gik Debra på jagt efter et vinhus som havde lige præcis det hun søgte: vin i topklasse, fokus på fællesskab og et forretningsmæssigt stort potentiale. På et tidspunkt i processen besøgte Debra og hendes far, 33 vingårde på 4 dage - så engagementet var der tydeligvis!
Desværre gik faderen bort i 2006 – kun et år før Debra købte Dutcher Crossing.
Logoet på etiketterne med den berømte velociped – også kaldet Væltepeter – er til ære for Debras far. Sådan en var nemlig hans sidste julegave til hende…
Vis mere
Vis mindre

Dutcher Crossing Pinot Noir

399,00
   På lager
Antal
Alc %14%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusDutcher Crossing
Årgang2018
DruerPinot Noir
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Delikat
Velegnet tilAperitif/uden mad
Kalv
Fuglevildt
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531621
Mest sete varer