Ménage à Trois Gold Chardonnay
Ménage à Trois Gold Chardonnay

Sublim Chardonnay oplevelse!


Denne vin nærmest praler af rigdom, og den har uden tvivl sat nye standarder for californiske tophvidvine. Den er fyldt med lækre eksotiske smagsnuancer og den besidder en ekstremt cremet tekstur, som er virkelig imponerende.

Ekstra Bladet - 5 stjerner og GODT KØB, juli 2021.

Vinens karakter:

Den har en uimodståelig duft af crème brulée og kandiseret ananas. Smagen bugner af tropiske frugter og luksuriøs, fransk og amerikansk egetræsvanilje. En lang smørret finish understreger, hvorfor vinen har fået tilnavnet ”Gold”.

Sådan er Gold fremstillet:

Druerne til vinen kommer fra appellationerne Lodi, Mendocino, Napa Valley og Central Coast. Områder som alle er kendt for at levere druer med stor smagsrigdom og aroma. En smule Viognier og Verdelho er tilføjet til vinen for at gøre den endnu mere overdådig. For at fremhæve den sødlig krydrede karakter i vinen er den først gæret på franske og amerikanske egetræsfade. Herefter undergår vinen en malolaktisk fermentation for at frembringe en frodig og cremet fornemmelse i mundhulen. Vinen lagrer til sidst, "sur lie" - hvilket betyder at den lagrer sammen med druekerner, stilke, skalrester og frugtkød. Dette giver en helt utrolig kompleksitet og finesse til vinen.

Om producenten:

Ménage à Trois vinene bliver produceret af vinhuset Folie à Deux, som også forhandles i Holte Vinlager. Da ejerne fik ideen til serien, var det med den klare ambition, at vinene skulle være innovative, sensuelle, revolutionerende, og en smule provokerende. Det må siges at være lykkedes til fulde: Ménage à Trois, Red Blend var den mest solgte rødvin i USA, i 2010! Og i 2009 var blev serien kåret til ”Wine Brand of the Year”, i USA!

Vis mere
Vis mindre

Ménage à Trois Gold Chardonnay

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusFolie à Deux
Årgang2019
DruerChardonnay
SmagsretningFrugtig
Tør
Aromatisk
Intens
Velegnet tilAsiatisk
Risotto
Lyst kød
Orientalsk
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
Ekstra Bladet
GODT KØB
Se video
VarenummerP16143019
Andre har også købt
Silvia Cellars Chardonnay
Beauvignac Viognier
Pouilly-Fumé Fiou
Pouilly-Fumé Fiou
Fra 170,00