Les Sorts Sycar
Les Sorts Sycar

Montsant-vin til super pris!


Flot og spændende vin fra Montsant-distriktet, i nordøst Spanien. Stor koncentration, men stadig med balance og raffinement.

Vinavisen.dk - 5 stjerner, juli 2021

Sådan er Les Sorts Sycar fremstillet:

Vinen er lavet på 60% Samsó og 40% Syrah. Efter høst og gæring lagres vinen 13 måneder på franske egetræsfade. Inden den frigives til salg flaskelagres den nogle måneder.

Les Sorts Sycars karakter:

Les Sorts Sycar har en mørk kirsebærrød farve med intense aromaer af violer, blommer og modne røde frugter. Duften er krydret af tobak og mørk chokolade som afsluttes af ristede noter. Blød smag med masser af karakter og modne tanniner med antydninger af eg fra fadlagringen. Vedvarende og med behagelig lang eftersmag. Ilt gerne vinen 1 time inden servering og brug de store rødvinsglas. Grillet kød og efterårets simreretter er perfekte ledsagere til denne formidable vin!

Om producenten:

Celler Masroig, fejrede deres 100-års jubilæum i 2017. Gennem hårdt arbejde, innovation og knowhow, har vingården udmærket sig til at være én af topproducenterne i Montsant. Montsant er en relativ ung appellation, der så dagens lys i 2001. Området er beliggende i Catalonien, i Nordøstspanien. De specielt gode jordbundsforhold og de stejle skiferskråninger, omkranser som en hestesko, det mere berømte vindistrikt, Priorat. I Montsant laver man vine på samme druer og med de samme traditioner, som i Priorat.
Vis mere
Vis mindre

Les Sorts Sycar

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandSpanien
OmrådeMontsant
VinhusCeller Masroig
Årgang2018
DruerSyrah
Samsó (Carignan)
SmagsretningKraftig
Krydret
Tør
Velegnet tilTunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
vinavisen.dk
VarenummerT00531399
Mest sete varer
Andre har også købt
Les Sorts Vinyes Velles
Taylor's Vargellas Vintage Port 2008
Goru Gold
Goru Gold
Fra 100,00