Joel Gott Pinot Noir
Joel Gott Pinot Noir
Til denne herlige vin er der høstet Pinot Noir druer fra Santa Barbara, der er en del af Central Coast AVA (American Viticultural Area). Her findes der optimale vækstbetingelser, da man her er under stærk indflydelse fra havet og de tåger der dannes i dalene. Det giver gode forudsætninger for dyrkning af druer til produktion af verdensklassevine. Tæt på Stillehavet og bjergene, drager området fordel af moderate temperaturer gennem hele vækstsæsonen, med varme dage og kølige nætter.

Denne vin er efter gæring, fadlagret på både nye og gamle franske egetræsfade. Aromaen præges af kirsebær, hindbær, krydderi, brombær og blomme. I smagen findes rød og mørk frugt efterfulgt af en elegant, afbalanceret syre og fløjlsbløde tanniner.

Drik gerne vinen ved cirka 15-16 grader. Ledsages perfekt sammen med kylling, pulled pork, grillet skaldyr eller milde oste.

Joel Gott Wines er beliggende i Saint Helena, Californien. Vingården blev etableret i 1996.
Da Joel Gott i begyndelsen af 1990’erne var manager for Palisades Market, bemærkede han at der var en stigende efterspørgsel på kvalitetsvine. Efter at have arbejdet på Kenwood Winery, i Sonoma County, og med en familiehistorie indenfor vinbranchen, følte Joel sig sikker på, at han kunne efterkomme dette behov. I 1996 købte Joel nogle få tons druer, af hans gode ven og vinavler, Tom Dillian. Med hans kone, Sarah, der er ønolog, fremstillede Joel sin første vin: Dillian Ranch Amador County.
Vinen modtog stor ros fra blandt andre Robert Parker og Wine Spectator, hvilket var al den opmuntring, Joel behøvede for at fortsætte sit vineventyr.
Siden begyndelsen har Joel Gott Wines altid udvalgt druer fra opadkommende vinregioner i Californien, Oregon og Washington State. Druerne blendes for at opnå større balance, renhed, kompleksitet og elegance i vinene. Målet er klart: vinene skal være udtryksfulde og madvenlige. Og til gode priser!
Vis mere
Vis mindre

Joel Gott Pinot Noir

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %13,6%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusJoel Gott
Årgang2019
DruerPinot Noir
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilPastaretter
Milde oste
Pizza
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP16110319
Andre har også købt
Saronsberg Shiraz
Saronsberg Shiraz
Fra 220,00
Cape Tranquility
Cape Tranquility
Fra 45,00
Faber - Cabernet Sauvignon (alkoholfri)