Dutcher Crossing Zinfandel Proprietor's Reserve
Dutcher Crossing Zinfandel Proprietor's Reserve

Zinfandel-bombe fra øverste hylde!


Topklasse Zinfandel, der rammer den perfekte balance mellem den ekstremt rige og solmodne bærfrugt, og så en koncentreret, mineralsk og fløjlsblød afslutning.

Vinens karakter:

Denne Zinfandel har en smuk dyb rød med lilla nuancer. En lille mængde Petite Sirah tilfører vinen dybde, mens den lader de klassiske smagsoplevelser fra Zinfandel skinne igennem. Aromaer af moden bær og frisk blomme giver plads til sort peber, kanel, nellike og egetræ.

Smagen er levende og intens med rød frugt ledsaget af markante tanniner og en afbalanceret tørhedsgrad, der er vedholdende.

Hvad er vinen velegnet til?

Den vil være fremragende til røde, saftige bøffer, lam og dyrevildt.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Zinfandel og en lille portion Petite Sirah. Den er fadlagret på amerikanske egetræstønder i 16 måneder.

Om Dutcher Crossing:

Lad det være sagt med det samme: Dutcher Crossing hører til i eliten af topproducenter i Californien.

Vingården der er beliggende i Dry Creek Valley, fremstiller vine af absolut højeste kaliber, og bliv ikke skræmt over vinenes priser – de er hver en øre værd!

Vil du opleve og smage californisk vin, når det er bedst, så er Dutcher Crossing et rigtig godt valg. Vinhuset ejes af Debra Mathy. Hun kan betegnes som lidt af en eventyrer, og hendes lange vej til at blive ejer af Dutcher Crossing, har været hendes mest mindeværdige rejse. Oprindeligt udlært pædagog, så lå det ikke i kortene at Debras skæbne skulle være at ende som ejer af en vingård.

Efter nogle år i Europa udviklede hun dog stor interesse for vinens verden.  Efter yderligere nogle år, begyndte hun at forfølge drømmen om at blive vingårdsejer, i Dry Creek Valley. Med hjælp fra sin far, der på det tidspunkt var en succesfuld forretningsmand i Wisconsin, gik Debra på jagt efter et vinhus som havde lige præcis det hun søgte: vin i topklasse, fokus på fællesskab og et forretningsmæssigt stort potentiale. På et tidspunkt i processen besøgte Debra og hendes far, 33 vingårde på 4 dage - så engagementet var der tydeligvis!

Desværre gik faderen bort i 2006 – kun et år før Debra købte Dutcher Crossing.
Logoet på etiketterne med den berømte velociped – også kaldet Væltepeter – er til ære for Debras far. Sådan en var nemlig hans sidste julegave til hende…
Vis mere
Vis mindre

Dutcher Crossing Zinfandel Proprietor's Reserve

299,00
   På lager
Antal
Alc %15,5%
LandUSA
OmrådeCalifornien
VinhusDutcher Crossing
Årgang2017
DruerZinfandel
SmagsretningFrugtig
Kraftig
Muskuløs
Koncentreret
Intens
Velegnet tilTunge retter
Simre/gryderetter
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT00531635