Syrah Sublime
Syrah Sublime
Denne vin er lavet på 100% Syrah, håndhøstet fra gamle vinstokke. Druerne er høstet senere end normalt. Det giver større koncentration, intensitet og fedme, til vinen. I modsætning til Cuveé Niels Oscar og Grandiose, fra samme producent, så har vinen en mere feminin og elegant profil, dog stadig med masser af fylde og moden frugt. Den tåler sammenligning med en god Saint Joseph eller Côte Rôtie fra det nordlige Rhône. En duft af forårsblomster og våd skovbund, efterfølges af smagen af brombær, lakrids og urter. Silkeblød og med finesse, afrundes vinen med en behagelig eftersmag.

Den egner sig til det meste mad og fungerer også godt uden mad.

Domaine Mur Mur Ium er ejet af Anne Brinkløv, som er dansker.

Vi har solgt tusindvis af flasker fra Domaine Mur Mur Ium gennem årerne og den bedst sælgende, Cuveé Niels Oscar, har vi stort set altid. Den er i øvrigt navngivet efter Annes ældste søn, som er påbegyndt uddannelsen til ønolog og vinavler.

Domaine Mur Mur Ium har specialiseret sig indenfor økologi, og alle deres vine, uden undtagelse, er dyrket ud fra de økologiske principper. Interessant og opsigtsvækkende er det, at de lader druerne hænge længere tid på vinstokkene, end andre producenter, for på den måde at opnå optimal modenhed, som giver mere frugt og fedme, til deres vine. Det underfundige navn ”Murmurium”, er afledt af latin og betyder: ”den summende lyd af bier”. Her hentydes til vinmarkerne som vinhuset benytter sig af. Der har bierne fundet sig specielt godt til rette!

Geografi:
Domaine Mur Mur Ium holder til i Vaucluse, som er beliggende i det sydlige Rhône, i Provence. Vinhuset ligger på sletten, ved foden af Mont Ventoux - som for de fleste Tour de France entusiaster er kendt som ”det skaldede bjerg”.
Lige præcis her er der optimale vækstbetingelser for Grenache-druen, som høstes om natten for at bevare mest mulig frugt og aroma. 
Vis mere
Vis mindre

Syrah Sublime

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
TypeRødvin
Alc %14,5%
LandFrankrig
OmrådeSyd Rhône
VinhusDomaine Mur Mur Ium
Årgang2013
DruerSyrah
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Velegnet tilAperitif/uden mad
Kalv
Charcuteri
Ostebord
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00831079
Mest sete varer
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen Før 622,00
450,00
Alsace
Alsace Før 914,00
699,00
Edizione
Edizione Fra 200,00
Sommerkassen
Sommerkassen Før 752,00
499,00
Andre har også købt
Arnoux Grenache Noir
Amarone 2010
Amarone 2010
Fra 290,00
Ripasso Classico Superiore