Rhône-Kassen
Rhône-Kassen
Det er blevet efterår og det betyder blandt andet at simreretter, vildt og andre robuste madretter bliver stillet på middagsbordet. Og findes der noget mere velsmagende end klassiske Rhône vine til netop disse retter? Nej, vel? I denne kasse får du smagt de milde og alsidige, de mere fyldige og karakterfulde, og så de ekstravagante og komplekse vine, fra både nord- og syd Rhône. God fornøjelse!

Smagekassen indeholder:Roussanne Blanc – 2014 Mur-Mur-Ium
Fortræffelig hvidvin! Den er lavet på den grønne drue Roussanne, der giver hvidvine af ypperlig karakter. Høstudbyttet er meget lavt – men giver til gengæld en exceptionel høj kvalitet i vinen.

Her er du helt på niveau med en topvin fra Bourgogne – som typisk koster minimum det dobbelte!

vinavisen.dk - 5 stjerner

Visan – 2017 Côtes du Rhône Villages
Vi har købt 25.000 flasker af denne fremragende vin, og kan for første gang i 10 år tilbyde en Rhône Villages til så lav en pris.

Smagen er blød og rund, og byder på bærfrugt, sydfranske krydderurter og lakrids. Perfekt til efterårets kødretter.

Wine Maual - 5 stjerner

Laudun – 2017 Côtes du Rhône Villages
Her får du en skøn Rhône Villages med
en imødekommende duft af moden frugt, chokolade og kaffebønner. Smagen er saftig med fin balance og rustikke tanniner, der vil stå sig godt i forbindelse med kødretter.

En helt igennem ærlig og solid vin!

Pinot Noir – 2019 Mur-Mur-Ium
Her får du fornøjelsen af en lille lækker kuriøsitet - det er nemlig ikke hver dag man finder vine fra Rhône lavet på Pinot Noir! Ikke desto mindre, så smager vinen helt forrygende. Den har en lidt federe frugt end typisk for druen, og så er den bare utrolig blød og behagelig.

Rigtig god til lettere kødretter og kylling

Gigondas – 2017 Cuvée de Beauchamp
Saftig, koncentreret og jordbundspræget. Et brag af en Gigondas, der må give bekymrende miner hos ”rivalerne” i Châteauneuf-du-Pape. Giver du den en time på karaffel kommer den helt til sin ret.

Især god til lam, bøffer, vildt og modne oste.

Saint Joseph – 2018 Saint Desirat
Super godt alternativ til de endnu dyrere vine fra nabokommunerne Côte Rôtie og Hermitage. Kvaliteten er næsten på niveau med disse og du er her sikret en fantastisk smagsoplevelse.

Vinen er frugtrig, kødfuld og krydret, men stadig med en unik elegance. Hæld gerne vinen på karaffel 1-2 timer før servering.
Vis mere
Vis mindre

Rhône-Kassen

Før 864,00
595,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
OmrådeCôtes du Rhône
DruerMix-kasse
TypeRødvin
VarenummerSK0091
Mest sete varer
Andre har også købt
En Verden af Pinot Noir
En Verden af Pinot Noir
Før 771,00
599,00
Roger Perrin Côtes du Rhône Fruité
C de Camille
C de Camille
Fra 55,00