Rhône-Kassen
Rhône-Kassen
Det er blevet efterår og det betyder blandt andet at simreretter, vildt og andre robuste madretter bliver stillet på middagsbordet. Og findes der noget mere velsmagende end klassiske Rhône vine til netop disse retter? Nej, vel? I denne kasse får du smagt de milde og alsidige, de mere fyldige og karakterfulde, og så de ekstravagante og komplekse vine, fra både nord- og syd Rhône. Vi giver endda en bonusflaske med i købet - god fornøjelse!

Smagekassen indeholder:Mithra – 2015 Côtes du Rhône
Vinen er netop blevet tildelt 88/100 point i det velansete vinmagasin, Wine Enthusiast - helt uhørt for en vin i denne prisklasse! Vinen er klassisk Rhône: Smagfuld frugt, snært af peber og silkebløde tanniner der giver vinen balance.

Laudun – 2015 Côtes du Rhône Villages
Laudun er historisk set en højborg inden for vindyrkning. Romerne efterlod et storslået aftryk efter deres besættelse af Laudun: Cæsars lejr! Vindistriktet stammer fra denne periode. Denne vin får styrke og afrunding fra Grenache, en blomsterbuket fra Syrah og en aromatisk vedvarenhed fra Mourvèdre. En udsøgt fornøjelse! Prøv den til lam eller efterårets simreretter.

Camazet  – 2016 Côtes du Rhône Villages
Fra den sydlige Rhône-dal kommer denne velsmagende og karakterfulde vin. Rødvinen har en dyb lilla farve og en kompleks duft af solbær, blåbær, provencalske krydderier og læder. Smagen byder på moden frugt og markante tanniner, hvilket tilfører vinen krop, fylde og en lang og blød eftersmag.

Plan de Dieu – 2016 Côtes du Rhône Villages
Château la Couranconne er en familieejet vingård gennem 12 generationer. Deres konstante dedikation til vindyrkning, bibringer dem hvert år et utal af medaljer, fra prestigefyldte konkurrencer. Vinen har en flot rubinrød farve, samt en koncentreret smag af modne røde bær, peber og lakrids, komplementeret af fløjlsbløde tanniner.

Perrin - Fruité – 2016 Côtes du Rhône
Denne vin er ”kun” klassificeret som en Cotes du Rhône – hvilket kan oversættes til skråningerne omkring Rhône. Men tag ikke fejl; det er en forbavsende god vin! Den lever op til sit navn, fruité – som betyder frugtig. Fusioneret med krydderi af kaffe, peber, et snært af sødme og en behagelig syre, er vinen oplagt til ost og charcuteri.

Saint Joseph – 2015 Cave Saint Desirat
Vinen har en mørk rubinrød farve, med intens aroma af krydderier og peber kombineret med sort frugt. Smagen byder på frugt, krydderi af viol og let støvet egetræsvanilje. En livlig, struktureret mineralitet fuldender vinen, på en elegant måde.

Som bonus til denne smagekasse får du desuden 1 flaske Crozes Hermitage – 2015 Font Sante
Vis mere
Vis mindre

Rhône-Kassen

Før 940,00
598,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
TypeRødvin
OmrådeCôtes du Rhône
DruerMix-kasse
VarenummerSK0091
Mest sete varer
Andre har også købt
Toscana
Toscana
Før 1.053,00
795,00
Roger Perrin Côtes du Rhône Fruité
Smag på Pinot Noir
Smag på Pinot Noir
Før 822,00
670,00