Saronsberg Sauvignon Blanc
Saronsberg Sauvignon Blanc
Overraskende nuanceret Sauvignon Blanc!

En traditionel oversøisk Sauvignon Blanc er ofte meget ensporet. Masser af hyldeblomst og med en nærmest vingummiagtig eftersmag. Det kan være godt til den rette anledning.

Saronsbergs Sauvignon Blanc byder dog på meget mere. Farven er gennemsigtig med et grønligt skær. Smagen byder på tropiske frugter, stikkelsbær, en anelse hyldeblomst og et anstrøg af græs. Vinen har en forfriskende mineralitet og markant flint i eftersmagen. Server den helst ved 8-10 grader. Fungerer perfekt til skaldyr og lettere fiskeretter.

Saronsberg er beliggende i Tulbagh-dalen, i Western Cape provinsen, som ligger 120 kilometer nordøst for Cape Town. Vinhuset er opkaldt efter bjerget som det ligger ved foden af. I 2002 etablerede man ved en sammenlægning af to vingårde, Saronsberg. Det skulle vise sig, at blive en meget hård start, da en voldsom brand ødelagde næsten alle vinstokke. Man var derfor nødt til at igangsætte en omfattende nyplantning, i 2003. Vingården har i dag et topmoderne produktionsanlæg. Historien taget i betragtning er det endnu mere imponerende, at bevidne Saronsbergs store succes.

Vis mere
Vis mindre

Saronsberg Sauvignon Blanc

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Alc %12,5%
LandSydafrika
OmrådeStellenbosch
VinhusSaronsberg
Årgang2017
DruerSauvignon Blanc
SmagsretningFrugtig
Tør
Frisk
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Salater
Sushi
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00631133
Andre har også købt
Alsace Gewurztraminer
Troupe Albariño
Troupe Albariño
Fra 100,00
Sancerre Blanc Fiou
Sancerre Blanc Fiou
Fra 160,00