Château de Montmirail, fremhæves af Hugh Johnson for deres fremragende vine. Denne Vacqueyras beviser hvorfor. En vins skønhed beror på dens balance og dens karakter. I Vacqueyras giver druesammensætningerne vine med styrke og en tydelig karakter, men som altid skiller sig ud ved en friskhed og en særlig finesse.
Ved foden af det exceptionelle bjergmassiv, Dentelles de Montmirail, vokser druerne man bruger til denne vin. Vacqueyras på 60% Grenache Noir, 35% Syrah og 5% Mourvèdre. De høstede druer bliver knust og kommer på gæringstanke i 10-12 dage, hvorefter vinen presses. Den lagres herefter 12 måneder før den tappes på flasker.
Vinen har en dyb farve, en smuk rubinrød nuance. Den har en bouquet, der hurtigt afslører frugt: mørke kirsebær og konserverede frugter, såsom figen i lage. Det er en robust, kraftig og fyldig rødvin med en behagelig finish. Vinen kan drikkes fra nu og de næste 6-8 år. Dekantér vinen på karaffel 2-3 inden servering, og husk de store rødvinsglas. Perfekt drikketemperatur på vinen er cirka 18 grader.