Saronsberg Seismic
Saronsberg Seismic
Saronsbergs alternativ til en klassisk Bordeaux. Druerne er de samme, stilen er dog en anelse anderledes, idet denne vin får noget mere sol og varme. Sammensætningen er følgende: 35% Cabernet Sauvignon, 19% Petit Verdot, 18% Merlot, 14% Malbec og 14% Cabernet Franc. Vinen fermenteres (gæres) i 17 dage og lagres derefter 18 måneder på franske egetræstønder. Derefter filtreres vinen let og flaskes. For at opnå højst mulig harmoni i vinene, flaskelagrer alle Saronsbergs rødvine minimum et år, inden de frigives til salg.

Kompleksitet kendetegner om noget denne vin. En symfoni af duft- og smagsindtryk kæler for dine sanser på en yderst delikat facon. Vi anbefaler at du ilter vinen 2 timer inden servering – og køb gerne nogle lækre bøffer fra slagteren!

Årgang 2013:
Flot anmeldelse og 5 stjerner i Ekstra Bladet uge 48 2016, som skriver: "Cabernet drevet med en række andre druer i denne årgang. Solbær i duften. En medium koncentration med solbær, brombær, tobak, lette krydderier og vanilje i smagen. Pænt balanceret med en krydret afslutning."

Saronsberg er beliggende i Tulbagh-dalen, i Western Cape provinsen, som ligger 120 kilometer nordøst for Cape Town. Vinhuset er opkaldt efter bjerget som det ligger ved foden af. I 2002 etablerede man ved en sammenlægning af to vingårde, Saronsberg. Det skulle vise sig, at blive en meget hård start, da en voldsom brand ødelagde næsten alle vinstokke. Man var derfor nødt til at igangsætte en omfattende nyplantning, i 2003. Vingården har i dag et topmoderne produktionsanlæg. Historien taget i betragtning er det endnu mere imponerende, at bevidne Saronsberg's store succes.

Vis mere
Vis mindre

Saronsberg Seismic

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %14,5%
LandSydafrika
OmrådeStellenbosch
VinhusSaronsberg
Årgang2016
DruerMerlot
Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon
Petit Verdot
Malbec
SmagsretningKraftig
Tør
Kompleks
Velegnet tilTunge retter
Bøffer
Kød fra grillen
Oksekød
Steg af okse
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00531497
Andre har også købt
Joel Gott Pinot Noir
Joel Gott Oregon Pinot Noir
Nebbiolo d'Alba
Nebbiolo d'Alba
Fra 85,00