Le Forti Brunello di Montalcino
Le Forti Brunello di Montalcino

BRUNELLO KUP - BEGRÆNSET ANTAL!


Nu har du chancen for at gøre et af de helt store Brunello kup! Det er Sangiovese fra det absolut bedste område, og vinen har fået to års fadlagring plus ekstra tid på flaske, inden frigivelse. Det giver en rødvin i superklasse!

Vinens karakter:

Vinen er generøs og aromatisk på en forførende og udtryksfuld måde. Først opdages en flot teglstensrød farve, og duften følger op med især violer og modne, røde bær. Smagen er medium fyldig med god fedme og bløde tanniner, og eftersmagen bærer præg af underskov og røgfyldte noter.  

Vinen er let og elegant i stilen. Og så er frugtsyren nu så velintegreret i vinen, at den fremstår utrolig blød og behagelig. Det er en rødvin, som skal åbnes i god tid før servering, og den må meget gerne iltes på en karaffel. Nyd den af de store glas – og gerne til lam, kalv eller oksekød. Simpelthen forrygende!

Årgang 2016 i Brunello di Montalcino:

Især i Brunello spiller årgangen en stor rolle, og 2016 er et helt fantastisk år. Faktisk har årgangen fået de maksimale 5 stjerner af konsortiet i Toscana. Rygterne siger tilmed, at der er tale om en unik årgang, som måske kan gå hen og blive en af de absolut bedste nogensinde, hvilket må siges at være ret vildt!

Eksperterne om årgang 2016:

Robert Parker giver årgangen hele 98 point, og James Suckling holder sig heller ikke tilbage ved at kalde 2015 og 2016 for Brunellos bedste årgange nogensinde: "If you ever wanted a Brunello di Montalcino for your cellar to age for decades, then buy the 2016 vintage when the wines come out in the market in January 2021. The 2016 vintage marks the second great year in a row for Brunello di Montalcino following the sensational 2015, which is currently on the market." (skrevet i november 2020, inden 2016-vinen blev frigivet til salg)
Vis mere
Vis mindre

Le Forti Brunello di Montalcino

Før 249,00
149,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,5%
LandItalien
OmrådeToscana
Årgang2016
DruerSangiovese
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilSmagfulde oste
Bøffer
Oksekød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerP12020716
Andre har også købt
Anniversario
Anniversario
Fra 49,00
Mâcon-Villages
Mâcon-Villages
Fra 110,00
Observer Varietal Carménère