Handwerk Grauburgunder G3
Handwerk Grauburgunder G3
Denne Grauburgunder, (bedre kendt som Pinot Gris) er et rigtig spændende bekendtskab og viser til fulde, hvor fantastiske hvidvine der laves i Tyskland.  
Det er en Pinot Gris som besidder det bedste fra de to stilarter - den har den lækre eksotiske frugt med en anelse fedme, som vi kender fra Alsace, og så den lidt mere mineralske og lette stil fra den italienske Pinot Grigio.

VIN I ØJENHØJDE - 6 stjerner, april 2021:
"Kvalitet og pris plejer som regel at følges ad, men det er ikke tilfældet med denne vin, hvilket vinen skal anerkendes for.”

”Smagen bærer meget præg af pære, og med et næsten mousserende udtryk, kan man måske forveksle dette med pærecider, hertil følger et mere cremet og aromatisk udtryk, som gør denne hvidvin meget appetitlig. Eftersmagen byder på et syrligt limeindtryk, som er med til at skabe en charmerende balance mellem den tydelig pæresmag og det mere fyldige cremede udtryk.”

”Er du til en hvidvin, der er frugtig, tør, frisk og aromatisk, som kilder på tungen og giver dig lyst til at drikke mere end et glas, så er denne vin bestemt anbefalelsesværdig."


I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan Breuer kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan Breuer

Vis mere
Vis mindre

Handwerk Grauburgunder G3

   På lager
Antal
Alc %13%
LandTyskland
OmrådeRheinhessen
VinhusWein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang2019
DruerGrauburgunder (Pinot Gris)
SmagsretningFrugtig
Mineralsk
Eksotisk
Velegnet tilSkaldyr
Fisk
Kalv
Kylling
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VIN I ØJENHØJDE6 stjerner
VarenummerT01131009
Andre har også købt
3 fl. Riesling Grand Cru
3 fl. Riesling Grand Cru
Før 747,00
600,00
Handwerk Riesling Trocken
Breuers Handwerk
Breuers Handwerk
Fra 95,00