Thörnicher Riesling Feinherb
Thörnicher Riesling Feinherb
Denne Mosel Riesling er lavet med en del restsødme, og det giver en pragtfuld vin med god fed druesmag, hvor syren føles meget lav. Den holder heldigvis friskheden oppe, så der er en meget fin balance mellem frugt og syre. Meget flot vin der kan drikkes til fed fisk, både lette og kraftfulde oste eller blot et glas til velkomst.

Weingut Gebr. Ludwig:

I 1628 arvede familien Ludwig er lille stykke land i Thörnich, ved Mosel-floden. Allerede dengang grundlagdes Weingut Gebrüder Ludwig og i dag – næsten 400 år og mange generationer senere – driver Meike og Thomas Ludwig vingården videre med stor passion og lidenskab. Cirka 10 hektar land beplantet med vinstokke på stejle, skiferholdige sydsydvest vendte skråninger, har Ludwig til rådighed og man har valgt at specialisere sig i Riesling vine. Man dyrker dog også andre druer, men det er især deres Riesling vine der udmærker sig ved at have en utrolig flot og indsmigrende karakter.

Hos Weingut Gebrüder Ludwig tilstræbes det, at man i vinfremstillingen går efter den højeste kvalitet ved hjælp af naturlige midler og som Thomas siger: ”Så meget som nødvendigt – så lidt som muligt.”

I disse år oplever Mosel den måske største koncentration af unge, ambitiøse og talentfulde vinmagere i sammenligning med resten af vintyskland. Unge, der målrettet og kompromisløst brænder for den fremragende og forførende moderne-klassiske Mosel-stil. Meike og Thomas er symboler på netop dette og vi anbefaler dig varmt at prøve deres vine.

Årgang 2017:

5 stjerner på vinavisen.dk:
"Lækker hvidvin med en ren og uforfalsket Riesling-smag og en fin sødme, som den jo skal have, når der står Feinherb på etiketten. Men også med en god syre, der spiller op til sødmen. Lang eftersmag."

Årgang 2016:

5 stjerner og GODT KØB i Ekstra Bladet: 
"Intense grønne æbler og citrus i næse, fortsætter i smagen med en let frugtsødme, blomster og tropisk frugt. Pæn syre og en vellavet vin med en pæn frugtig afslutning."
Vis mere
Vis mindre

Thörnicher Riesling Feinherb

   På lager
Antal
TypeHvidvin
Vægt1 Kg.
Alc %11,5%
LandTyskland
OmrådeMosel
VinhusWeingut Gebr. Ludwig
Årgang2018
DruerRiesling
SmagsretningFrugtig
Frisk
Eksotisk
Halvtør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Lette retter
Smagfulde oste
Asiatisk
Fisk fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01231005