Schloss Bockfliess Barock Grüner Veltliner
Schloss Bockfliess Barock Grüner Veltliner

Grüner Veltliner i topklasse!


KÅRET TIL ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD - FOR 4. ÅR I TRÆK!
KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE VINGÅRD 2016, AF WINE ENTHUSIAST!

Her kan du opleve en "barok" fortolkning af Grüner Veltliner-druen. Den er nemlig svulmende og pompøs i udtrykket, og detaljegraden er virkelig stor. Østrigsk hvidvin i verdensklasse!

Vinens karakter:

I duften opleves især moden ananas og noter af blodappelsin. Elementer der går igen i smagen. Ydermere opleves der også tobak og krydderier, og vinen trækker tydeligt over i den burgundiske retning, i eftersmagen.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen vil være fantastisk til fx Pasta Gorgonzola eller til stærkt krydrede retter med karry.

Serveringstemperatur cirka 10-12 grader. Vinen kan gemmes i kælderen i minimum 5 år fra høståret.

Sådan er vinen fremstillet:

Fra gamle vinstokke i Grossebersdorf og Haidviertel kommer druerne til denne karakterfulde Grüner Veltliner. Vinen lagres i fem måneder på akacie-fade, der er en unik lagringsmetode som Pfaffl er berømt for.

Om producenten:

Bag Schloss Bockfliess-vinene står ingen ringere, end den meget respekterede Pfaffl-familie. Her er der tale om et ægte familieforetagende – en familie der virkelig samles, og ikke kun ved julemiddagen. Alle påtager sig en bestemt rolle og nyder at opfylde den.

Roman Josef Pfaffl er ansvarlig for vinene og har ordet i kælderen. Hans far Roman anvender sin erfaring og intuition i vinmarkerne. Søster Heidemarie tager ansvaret for markedsføring og salg. Og mor Adelheid gør vingården til et muntert sted, tager sig af gæster og ser efter den næste generation i familien.

Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med under én hektar vinmarker for cirka 40 år siden, og i dag råder Pfaffl over imponerende 110 hektar vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes kun få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.
Vis mere
Vis mindre

Schloss Bockfliess Barock Grüner Veltliner

   På lager
Antal
Alc %14,5%
LandØstrig
OmrådeWeinviertel
VinhusSchloss Bockfliess
Årgang2020
DruerGrüner Veltliner
SmagsretningFyldig
Kompleks
Fadpræget
Velegnet tilPastaretter
Asiatisk
Stærkt krydret mad
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerP18013320