Schloss Bockfliess Barock Grüner Veltliner
Schloss Bockfliess Barock Grüner Veltliner

Grüner Veltliner i topklasse.


KÅRET TIL ØSTRIGS BEDSTE VINGÅRD - FOR 4. ÅR I TRÆK!
KÅRET TIL EUROPAS BEDSTE VINGÅRD 2016, AF WINE ENTHUSIAST!

Her kan du opleve en "barok" fortolkning af Grüner Veltliner-druen. Den er nemlig svulmende og pompøs i udtrykket, og detaljegraden er virkelig stor. Østrigsk hvidvin i verdensklasse!

Vinens karakter:

I duften opleves især moden ananas og noter af blodappelsin. Elementer der går igen i smagen. Ydermere opleves der også tobak og krydderier, og vinen trækker tydeligt over i den burgundiske retning, i eftersmagen.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen vil være fantastisk til fx Pasta Gorgonzola eller til stærkt krydrede retter med karry.

Serveringstemperatur cirka 10-12 grader. Vinen kan gemmes i kælderen i minimum 5 år fra høståret.

Sådan er vinen fremstillet:

Fra gamle vinstokke i Grossebersdorf og Haidviertel kommer druerne til denne karakterfulde Grüner Veltliner. Vinen lagres i fem måneder på akacie-fade, der er en unik lagringsmetode som Pfaffl er berømt for.

Om producenten:

Bag Schloss Bockfliess-vinene står ingen ringere, end den meget respekterede Pfaffl-familie. Her er der tale om et ægte familieforetagende – en familie der virkelig samles, og ikke kun ved julemiddagen. Alle påtager sig en bestemt rolle og nyder at opfylde den.

Roman Josef Pfaffl er ansvarlig for vinene og har ordet i kælderen. Hans far Roman anvender sin erfaring og intuition i vinmarkerne. Søster Heidemarie tager ansvaret for markedsføring og salg. Og mor Adelheid gør vingården til et muntert sted, tager sig af gæster og ser efter den næste generation i familien.

Roman og Adelheid Pfaffl startede deres lille vingård med under én hektar vinmarker for cirka 40 år siden, og i dag råder Pfaffl over imponerende 110 hektar vinmarker. Fordelingen af vinstokke på så mange forskellige marker i forskellige områder giver stor forskel i jordbunden og mikroklimaet, som Pfaffl forstår at udnytte til deres fordel. Der findes kun få andre vinproducenter, der formår at bringe hver enkelt marks karakteristika frem i vinen, som Pfaffl gør. Pfaffls vine spænder fra let og legende til kraftig og koncentreret.
Vis mere
Vis mindre

Schloss Bockfliess Barock Grüner Veltliner

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
Alc %14,5%
LandØstrig
OmrådeWeinviertel
VinhusSchloss Bockfliess
Årgang2019
DruerGrüner Veltliner
SmagsretningFyldig
Kompleks
Fadpræget
Flaskestørrelse75 cl.
TypeHvidvin
VarenummerT00631301
Andre har også købt
Kessler Riesling Grand Cru
Cantorum Chardonnay
Farnito Chardonnay