Perlende frugt. En helt ny mousserende vin af kirsebær og pærer.
Målet var at skabe en vin til velkomst, til sommerens frugt og de lange lyse nætter. Svaret var at blande kirsebær og pærer. Stevnskirsebærret, som vi har på Frederiksdal Gods, er rigt og yderst koncentreret. Perfekt til vores kraftige og maskuline kirsebærvine. Vin af pærer er elegant i næsen – og når man blander vin af kirsebær med vin af pærer, får man den perfekte kombination af lethed og frugtig tyngde.
VELEGNET TIL: TIL JORDBÆR, RABARBER, HINDBÆR, KIRSEBÆR, HVID CHOKOLADE, TØRRE OSTE ELLER ET GLAS PÅ TERRASSEN - GODT AFKØLET.
NOVEMBER 2018:
International Food Contest i Herning: Sølvmedalje for Rød, Sparkling med 88 point ud af 100 mulige.
Frederiksdal RØD Sparkling
Alc % | 11% |
|
Land | Danmark |
|
Område | Lolland |
|
Vinhus | Frederiksdal |
|
Årgang | NV |
|
Druer | Stevns Kirsebær Pærer
|
|
Smagsretning | Frugtig Frisk Halvtør Delikat
|
|
Velegnet til | Aperitif/uden mad Dessert
|
|
Flaskestørrelse | 70 cl. |
|
Type | Mousserende
|
|
Varenummer | PM8101030 |
|
|
|