Saronsberg Smagekasse
Saronsberg Smagekasse
Saronsberg er beliggende i Tulbagh-dalen, i Western Cape provinsen, som ligger 120 kilometer nordøst for Cape Town. Vinhuset er opkaldt efter bjerget som det ligger ved foden af. I 2002 etablerede man ved en sammenlægning af to vingårde, Saronsberg. Det skulle vise sig at blive en meget hård start, da en voldsom brand ødelagde næsten alle vinstokke. Man var derfor nødt til at igangsætte en omfattende nyplantning, i 2003. Vingården har i dag et topmoderne produktionsanlæg. Historien taget i betragtning er det endnu mere imponerende at bevidne Saronsbergs store succes. Under kyndig ledelse af winemaker Dewaldt Heyns, høster vingården et utal af medaljer hvert år.

I 2015 ved SAWI – South African Wine Awards, vandt Saronsberg og Dewaldt følgende priser:

•Winery of the Year
•Best Red Wine Producer
•Best Rhone Style Blend
•Best Winemaker
•Best Viticulturist

Vi har samlet nogle af deres bedste i denne formidable kasse.

Kassen indeholder:Earth in Motion – Sauvignon Blanc/Chenin Blanc
Drømmer du om sol, sommer og tropiske forhold? Ja, så får du her en hvidvin, som i hvert fald kan give dig smagen af det. Chenin Blanc kommer med blomstrede noter, litchi og hvid pære. Og Sauvignon Blanc bidrager med stikkelsbær, eksotiske frugter og mineralitet. God til fisk og skaldyr, kylling og sushi.

Provenance ‐ Rosé
Læskende rosé-vin med en fræk pink farve. Duften er sprængfyldt af modne røde jordbær og kirsebær. Smagen er sprød og frisk af sydafrikansk sol med søde modne frugter og en dejlig lang eftersmag. Nyd gerne vinen til lettere kødretter, salater eller hvis du bare ønsker smagen af sol og sommer.

MCC Sparkling
Sprudlende lækker sparkling-wine på ren Chardonnay. Den er fremstillet på Metode Traditionel, og det smages tydeligt I den meget komplekse karakter. Fyldig, tilpas tør, og med stor elegance. Nyd den gerne som aperitif eller til skaldyr og lettere fiskeretter.

Seismic
Saronsbergs alternativ til en klassisk Bordeaux-vin. Druerne er de samme, stilen er dog en anelse anderledes, idet druerne får noget mere sol og varme. Kompleksitet kendetegner om noget denne vin. En symfoni af duft- og smagsindtryk kæler for dine sanser på en yderst delikat facon. Hæld gerne vinen på karaffel to timer inden servering og nyd den til nogle lækre bøffer fra slagteren.

Provenance – Shiraz
Herlig robust Shiaz-vin med en ekspressiv duft af friskkværnet peber, chokolade, kaffe og kirsebær. Stor tæthed i munden med et afbalanceret fadindtryk. Smagen giver noter af sorte kirsebær, samt lidt krydderi og sødme fra fadlagringen. Meget lang eftersmag med flot blød afslutning. Perfekt til vinterens simreretter.

Dewaldt Heyns – Pinotage
Fra Saronsbergs winemaker, Dewaldt Heyns kommer her en fremragende Pinotage-vin, fra hans egen vingård. Vinen har til mål at reflektere Dewaldts baggrund og personlige stil indenfor vinfremstilling, og det er virkelig lykkes ham i denne fabelagtige vin – Pinotage når den er bedst. Ideel til oksekød, vildt og smagfulde oste.

Som bonus til denne smagekasse får du en MAGNUMFLASKE: Provenance – Shiraz
Vis mere
Vis mindre

Saronsberg Smagekasse

Før 1.163,00
695,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
TypeMix-kasse
LandSydafrika
OmrådeTulbagh Valley
VinhusSaronsberg
VarenummerT00531423
Mest sete varer
Andre har også købt
Forårs-Kassen
Forårs-Kassen
Før 801,00
495,00
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Domaine Mur Mur Ium Degustation
Før 835,00
599,00
Viña Mercedes Pinot Noir