Two Faces Cuvee Rot
Two Faces Cuvee Rot
Vinen er et spændende blend af Spätburgunder,Frühburgunder og så en lille smule St.Laurent og Merlot.

Spätburgunder er det tyske navn for Pinot Noir. Den giver finesse, syre og lyse bær til vinen, mens Frühburgunder, som er en gammel klon af Pinot Noir giver lidt mere farve, fedme og gør vinen blødere. Vinen lagrer 18 måneder på amerikansk eg, som er med til at give vinen en afrundet finish med elegante toner af vanilje.

Vinen har den klassiske lyse farve, og duften af god Pinot Noir, og så alligevel med sin helt egen stil: den har lidt mørkere bær end traditionel Pinot, og byder også på noter af vanilje, chokolade, kaffe og jordbund.

Vinen kan nydes uden mad med stor velbehag, men vil også være fremragende til kalvekød, steg af gris eller smagfulde oste. (ikke skimmelost)

Årgang 2013 fik:

5 stjerner i Vinavisen.dk
5 stjerner i Smag og Behag
6 stjerner i Finansbureauet
5 stjerner på flaskehalsen.dk

Two Faces:
Gamle vinstokke. To vinavlere. Én ide.
Hvad sker der når en vinmager fra Rheingau mødes med en vinmager fra Rheinhessen? Det er meget enkelt: God vin!

Bag brandet ”Two Faces” står de to vinproducenter Karl Singer-Fischer og Stefan Breuer, der har dyrket vinmarker i Rheinhessen siden 2011, og nu præsenterer et varieret sortiment af Riesling, Silvaner, Frühburgunder og Pinot Noir. Kun druer fra gamle vinstokke benyttes til disse vine og vinene hører uden tvivl til blandt de allerbedste i Tyskland. Smag selv og bliv overbevist!

Wein & Sektgut Stefan Breuer:

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan Breuer

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan Breuer kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!


Vis mere
Vis mindre

Two Faces Cuvee Rot

   På lager
Antal
TypeRødvin
Alc %14%
LandTyskland
OmrådeRheinhessen
VinhusWein & Sektgut Stefan Breuer
DruerMerlot
Spätburgunder
Frühburgunder
St. Laurent
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilAperitif/uden mad
Smagfulde oste
Kalv
Gris
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT01131015
Mest sete varer
Andre har også købt
Prosecco Bio
Prosecco Bio
Fra 120,00
Silva Reis LBV 2012
Sauvage Riesling - vegansk