Spätburgunder Handwerk S3
Spätburgunder Handwerk S3

Overraskende fyldig Spätburgunder.


Vi tøver ikke med at kalde denne Spätburgunder for et lille mirakel - den smager simpelthen fantastisk!

Vinens karakter:

Denne Spätburgunder er mere fyldig end hvad der er normalt for typen. Den har en god markant syre og velintegrerede tanniner. En lækker bærfrugt af især modne kirsebær præger smagen.

Hvad er vinen velegnet til?

Vinen er især velegnet til vildtkød og cremede pastaretter.

Serveringstemperatur cirka 14-16 grader.

Sådan er vinen fremstillet:

Vinen er lavet på Spätburgunder (Pinot Noir), som er høstet i Seltztal-dalen. Vinstokkene er over 20 år gamle. Vinen har lagret på 1200-liters tønder.

Om producenten:

I maj 2006 begyndte Stefan Breuer at producere vin. Han startede med kun 1 hektar land beplantet med vinstokke, men siden er der sket meget. Producenten Stefan Breuer er nu i besiddelse af intet mindre end 11,5 hektar land i forskellige dyrkningsområder. 10,5 hektar i Tyskland, i områderne Rheingau (omkring Geisenheim, Johannisberg og Erbach) og i Rheinhessen (omkring Grosswinternheim). Den sidste hektar er fordelt på områder i Rioja, Spanien og Piemonte, Italien. Mangfoldigheden i vinmarkernes beskaffenhed skaber karakterfaste og nuancerede vine.

Stefan Breuers filosofi og ambition består i at producere moderne vine uden at afstå fra traditionerne. Meningen er at man skal kunne smage ”terroiren” – altså jordbundskarakteren, med alle dens facetter.

Stefan kommer fra en lang afstamning af fænomenale vinproducenter i Rheingau. Hans berømte onkel, Georg Breuer, er nok den person der først falder i tankerne. Forbindelsen fra vinmarkerne til de snørklede processer i vinkælderen er tillært gennem mange år, og tilbage i 2006 gik Stefan solo, og er siden gået på opdagelse på sin egen måde. Med stor succes!

Vinverdenen udvikler sig konstant – den bliver mere international, varieret og oplevelsesorienteret.
Stefan Breuer tager højde for dette med fremstilling af moderne vine, udveksling af erfaringer med kolleger, og deltagelse i vinsmagninger hos samarbejdspartnere.
Som han siger: ”Gode ideer kan kun ske når du åbner øjnene”!

”Vin er nydelse og lidenskab. Få ting er lige så spændende og varierende som vin. Uanset om man arbejder i vingården eller i kælderen, så handler det om at få det bedste ud af druerne - det er min passion.”
Citat: Stefan Breuer
Vis mere
Vis mindre

Spätburgunder Handwerk S3

   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandTyskland
OmrådeRheinhessen
VinhusWein & Sektgut Stefan Breuer
Årgang2019
DruerSpätburgunder
SmagsretningFyldig
Tør
Elegant
Velegnet tilPastaretter
Vildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
VarenummerT01131023
Andre har også købt
USA-kassen
USA-kassen
Før 1.034,00
875,00
Cantorum Negroamaro/Primitivo
Appassimento
Appassimento
Fra 70,00