Saint Joseph Coeur de Roche
Saint Joseph Coeur de Roche
Topproducenten Rochevine laver forrygende Saint Joseph vine. Sammensatte og komplekse vine med stor elegance, kendetegner ofte en god Saint Joseph. Denne vin har flot mørk farve. I duften opdages røgede toner i kombination med krydret frugt. Fløjlsblød og med generøs substans og finesse.

Vinstyrke2.dk - 5 stjerner:
"Knap så meget kant som i køligere og mindre vellykkede årgange. Søger du salami-noter, groft kværnet peber og oliventapenade, skal du nok gå uden om denne saint joseph. Er du derimod til moden, mørk frugt, chokolade og behersket krydring, er du på rette spor.

Duften rummer fyldige aromaer af brombær og mørke kirsebær, og næseborene pirres let af toner af nellike, peber og rosmarin. I smagen får du mørke bær og blomme samt en snert af sød lakrids."


Vindistriktet Saint-Joseph strækker sig ud over det nordlige Rhônes højre bred. Vinstokkene er plantet på stejle bjergskråninger, der siden antikken er blevet formet til terrasser.

Rhône distriktet deles, ligesom Bourgogne, op i nord og syd, hvor man i nord hovedsagelig bruger Syrah druen til at fremstille rødvin. I det sydlige Rhône er det anderledes, idet man bruger op til 15 forskellige druesorter, dog med hovedvægten lagt på Grenache, Syrah, Cinsault og Mourvedre.
Vis mere
Vis mindre

Saint Joseph Coeur de Roche

350,00
   På lager
Antal
Alc %13,5%
LandFrankrig
OmrådeNordlig Rhône
VinhusCave Saint-Dèsirat
Årgang2016
DruerSyrah
SmagsretningFyldig
Tør
Kompleks
Velegnet tilKalv
And
Fuglevildt
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRødvin
Vinstyrke2.dk
VarenummerT00831013
Mest sete varer
Andre har også købt
Morin - Gevrey-Chambertin
Morin - Volnay
Montrabech Petit Verdot