Pradorey Rosado
Pradorey Rosado
5 stjerner på spritnyt.com, juli 2019:
"Mørk og sødmefuld i næsen. I smagen en fyldig og kraftig rosé med mørke bærnoter, krydderier og vanilje fra fadet. Lette tørre fadtanniner og ubetinget en madvin. Pænt balanceret og god længde."

6 stjerner i altomvin.dk, maj 2018: (Bedste Grillvine)
"Smagsnoter: Lynghonning, jordbær, let urtet. Godt grafitpræg, og let rødvinskarakter - struktur fra fadlagring. God ledsager til grillmaden også det røde kød. Godt alternativ til den traditionelle rødvin!"

Karakterfuld og krydret rosé - her er der virkelig tale om en rose med smag i!
Den er lavet på 50% Tempranillo og 50% Merlot. Druerne er nøje udvalgt og håndsorteret.
Helt usædvanligt har vinen gæret på egetræsfade – en proces man normalt kun anvender til rødvin.
Efter gæringen fadlagres vinen i 3 måneder.
Vinen har en flot, ren farve af hindbær. Duften følger op med en høj aromatisk koncentration af røde skovbær og vanilje og toast fra fadlagringen. Smagen er delikat, cremet, balsamisk og fuld af nuancer. En lang insisterende eftersmag med et væld af aromaer afslutter vinen perfekt.
Denne rosé bør ikke drikkes for kold – vi anbefaler at du serverer den ved cirka 10-12 grader. Prøv den til tapasbordet, risotto eller grillet fisk. Herlig oplevelse!

Vingården, Bodegas Prado Rey, er beliggende i den største ejendom i Nordspanien, Real Sitio de Ventosilla.
Nærmere betegnet i den østlige del af Ribera del Duero. Ejendommens oprindelse kan dateres helt tilbage til det 12. århundrede. Dokumenter beretter om at der var stor rigdom af dyreliv, på ejendommen.
Med et overfladeareal på 3,000 hektar i kommunen, Gumiel del Mercado, og fuldkomne forhold til vindyrkning, skiller Prado Rey sig ud, som én af topproducenterne, i Ribera del Duero.
Kombinationen af terræn, højde, klima og jordbundsforhold, giver vingården optimale betingelser for at lave vine i meget høj kvalitet.
Ejendommen der løber langs floden Duero, strækker sig over 7 kilometer. 520 hektar er beplantet med vinmarker og 900 hektar er dækket af blandt andet egetræsskov, poppeltræslund og korn-, majs-, roe-, og kartoffelmarker. Køer og får har også deres naturlige habitat her. Rene energikilder som hydroelektrisk dæmning og solfangeranlæg, en kro og en vingård indbyder turister til at komme på besøg.
Alt sammen i perfekt harmoni og som mønstereksemplar på bæredygtighed og i respekt for miljøet.

Vis mere
Vis mindre

Pradorey Rosado

   På lager
Antal
TypeRosé
Alc %14,5%
LandSpanien
OmrådeRibera del Duero
VinhusPradorey
Årgang2018
DruerTempranillo
SmagsretningKraftig
Krydret
Tør
Kompleks
Velegnet tilCharcuteri
Kød fra grillen
Fisk fra grillen
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00731041
Andre har også købt
Thörnicher Riesling Feinherb
Rosé-Kassen
Rosé-Kassen
Før 622,00
450,00
Anniversario
Anniversario
Fra 49,00