Papa's Pilar 24 års Solera
Papa's Pilar 24 års Solera

Hyldest rom til ære for Ernest Hemingway.


  • Papa’s Pilar Dark Rum er en fyldig og sødmefuld rom blandet af destillater fra Caribien og Nord-, Syd- og Mellemamerika. Rommen er skabt for at ære mindet om Ernest Hemingway; USAs stordrikkende, litterære nationalhelt. Under lagringen ligger rommen både på bourbonfade, portvinsfade og sherryfade, og resultatet er en rom med enormt meget smag og masser af sødme!

  • Duften byder på overflod af vanilje, karamel, chokolade, kaffe og honning.

  • Smagen er fedmefuld, blød og sød. Fylder hele munden med noter af karamel, vanilje og chokolade.

  • Kan nydes rent eller i cocktails.


Anmeldelser:

CARIBBEAN JOURNAL - "BEST NEW RUM OF 2013"

Om rommen:

Ernest Hemingway er en af den amerikanske litteraturs helt store skikkelser, og med de enorme mængder rom, som han ifølge legenderne indtog, var det naturligvis kun et spørgsmål om tid, før han fik et rommærke til sin ære! Her kommer Papa’s Pilar ind i billedet. Papa var Hemingways kælenavn, og Pilar var hans båd, som har muliggjort og inspireret så mange af hans eventyr og historier.

Destilleriet ligger i Key West, Florida, men til rommen bruges også parceller fra andre destillerier i Caribien, Syd- og Mellemamerika. I sammenstikningen bruger Papa’s Pilar en særlig solera-inspireret metode, og der indgår jævnligt spanske sherryfade. Stilen er enormt sødmefuld, fyldig og blød.
Vis mere
Vis mindre

Papa's Pilar 24 års Solera

399,00
   På lager
Antal
Alc %43%
TypeRom
Flaskestørrelse70 cl.
VarenummerP80500213
Andre har også købt
Godet V.S.O.P Original
Plantation Fiji
Teeling Small Batch