DE 3 ØER
DE 3 ØER
Denne lækre Jamaica-rom er baseret på melasse og tilhører den engelske stilart. Den har et højt indhold af ester og en lang fermenteringsproces (gæring). Dette giver en tungere og mere kraftfuld smag. Den giver tyngde og dybde til DE 3 ØER.

Trinidad-rommen er baseret på melasse og tilhører den spanske stilart. Den har en kort fermenteringsproces og er karakteriseret ved en let, blød, afrundet og sød smag (ikke mindst på grund af en efterfølgende tilsætning af melasse). Den giver således en blød sødme til DE 3 ØER.

Mauritius-rommen er en kombination af den engelske tradition baseret på melasse (som Jamaica) og den franske tradition (rhum agricole) baseret på sukkerrørsjuice. Rhum agricole har en let, frugtig smag – men er ikke sød - samtidig med at den er mere tør end de andre traditioner (pga. højt indhold af garvesyre). Hvor rommen fra Trinidad giver sødme til DE 3 ØER, får den en mild frugtig nuance fra Mauritius.  

Gode råd:

DE 3 ØER er især velegnet til desserten eller som avec til en kop kaffe. DE 3 ØER er med sine runde, søde smagsnuancer også yderst velegnet til rom-cocktails. Opbevar helst DE 3 ØER ved stuetemperatur (20-22 grader) og væk fra direkte sollys.
Vis mere
Vis mindre

DE 3 ØER

Før 349,00
299,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
TypeRom
Alc %40,2%
LandJamaica/Trinidad/Mauritius
Velegnet til Avec
Flaskestørrelse70 cl
VarenummerPM8101300
Mest sete varer
Andre har også købt
Saronsberg Seismic
Saronsberg Seismic
Fra 130,00
Fairway Whisky
Romate Brandy Solera Reserva