HVILKEN VIN SKAL DU VÆLGE?
Til nytårstalen
Til velkomst og nytårstale er en tør type ideel (brut) - især hvis der serveres kanapéer.
Vores anbefaling: Blanc de Blancs Brut. Foretrækker du en vin med en anelse sødme anbefaler vi denne
Cava Semisec.Til fisk og skaldyr
Det sikre valg til fisk eller skaldyr er hvidvin.
Vores anbefaling: Observer Varietal Sauvignon Blanc eller
Principato Pinot GrigioTil hovedret
Hovedretten nytårsaften byder ofte på et godt stykke kød med lækkert tilbehør.
Vores anbefaling: Observer Varietal Carménère,
Anniversario,
Réserve Pierre eller
Bacio SilenteTil kransekagen
Vinen til kransekagen må endelig ikke være tør. Sukkeret i kransekagen dræber simpelthen alt det tørre i vinen fuldstændigt, og derfor anbefaler vi en halvsød udgave, som harmonerer og komplementerer sødmen fra kagen.
Vores anbefaling: Prosecco Campo del Passo eller
Moscato Spumante Dolce