Blanc de Blancs Brut
v/6 fl.
69,00
v/1 fl.
79,00
Cava Semisec
v/6 fl.
79,00
v/1 fl.
89,00
Observer Varietal Sauvignon Blanc
v/6 fl.
52,50
v/1 fl.
69,00
Principato Pinot Grigio
v/6 fl.
59,00
v/1 fl.
89,00
Observer Varietal Carménère
v/6 fl.
52,50
v/1 fl.
69,00
Anniversario
v/6 fl.
49,00
v/1 fl.
79,00
Réserve Pierre Costières de Nîmes
v/6 fl.
59,00
v/1 fl.
79,00
Bacio Silente
v/6 fl.
59,00
v/1 fl.
89,00
Moscato Spumante Dolce
v/6 fl.
75,00
v/1 fl.
85,00
 

HVILKEN VIN SKAL DU VÆLGE?


Til nytårstalen

Til velkomst og nytårstale er en tør type ideel (brut) - især hvis der serveres kanapéer.
Vores anbefaling: Blanc de Blancs Brut. Foretrækker du en vin med en anelse sødme anbefaler vi denne Cava Semisec.

Til fisk og skaldyr

Det sikre valg til fisk eller skaldyr er hvidvin.
Vores anbefaling: Observer Varietal Sauvignon Blanc eller Principato Pinot Grigio

Til hovedret

Hovedretten nytårsaften byder ofte på et godt stykke kød med lækkert tilbehør.
Vores anbefaling: Observer Varietal Carménère, Anniversario, Réserve Pierre eller Bacio Silente

Til kransekagen

Vinen til kransekagen må endelig ikke være tør. Sukkeret i kransekagen dræber simpelthen alt det tørre i vinen fuldstændigt, og derfor anbefaler vi en halvsød udgave, som harmonerer og komplementerer sødmen fra kagen.
Vores anbefaling: Prosecco Campo del Passo eller Moscato Spumante Dolce