Derfor skal du vælge den eksklusive vinmenu:
Topkvalitet hele vejen igennem. Champagne til velkomst, østers eller skaldyr. Hvidvin fra Chablis, der er ren og frisk i udtrykket til de kræsne ganer. Så en klassisk Nebbiolo fra Barbaresco til hovedret; en moden rødvin, der går til vildt, rødt kød og ost. Til dessert er der valgt en ædelsød sjældenhed fra Baden i form af senthøstet Pinot Noir. Bon Appétit!
I den ekslusive vinmenu får du disse vine:
Carte Blanche Brut Ærkeklassisk Champagne! En frisk, tør og spændstig champagne med markant frugt og en dejlig lang eftersmag. Champagnen er tør og superfrisk, hvilket også gør den perfekt som aperitif og til al slags fisk og skaldyr. Vælg Champagne for at tilbyde det mest stilfulde velkomstglas eller til østers og skaldyr.
Wine Spectator - 91 pointB.T. – 5 STJERNERWinelab.dk – 5 STJERNERVinavisen.dk – 5 STJERNERChablis - Denis Race Klassisk Chablis med en sprød, mineralsk karakter og god fylde. Tør og aromatisk med noter af citrus og en lang, rund eftersmag. Denne vin er perfekt til skaldyr og kolde forretter, hvor den fremhæver de lette smage og giver en frisk, læskende oplevelse.
Barbaresco Riserva - San Rocco Barbaresco Riserva er en kraftfuld og elegant vin, der perfekt komplementerer hovedretter som vildt, okse- og kalvekød. Den dybe granatrøde farve og komplekse smag med noter af violer, krydderier og mørk chokolade gør den til den ideelle vin til kraftige retter.
Forlaget Smag – 17/20Vinstyrke2.dk – 91 POINTSasbacher - Spätburgunder Auslese WeissherbstEn sød sjældenhed fra Baden, denne Auslese er en koncentreret og forførende dessertvin. Med smage af røde bær, honning og karamel er den perfekt til desserter som jordbærgrød eller kraftig ost. En ægte vinperle, der charmer med sin restsødme og friske syre.
Du kan sagtens ændre på menuen:
Denne menu er vejledende, og du er selvfølgelig meget velkommen til at ændre på sammensætningen af vine. I det tilfælde skal du kontakte
din lokale butik, som vil hjælpe dig videre i processen.