Charles Ellner Carte Blanche Brut
Charles Ellner Carte Blanche Brut
En frisk og spændstig champagne med markant frugt og en dejlig lang eftersmag. Champagnen er ”Extra Brut”, hvilket betyder at den er tør og dermed perfekt som aperitif og til al slags fisk og skaldyr.

Wine Spectator - 91 point:
"Austere in structure at first, with rapier acidity. The flavors of black currant, slivered almond, white peach and candied lemon peel are intense and tightly knit, expanding on the palate and lingering on the vibrant, spiced finish."

5 stjerner i BT:
"Flot, lækker, tør champagne, små fine vedvarende bobler, elegant, frisk, sprød smag af nektarin, fersken, æble, citrus, hindbær og friske hasselnødder."

5 stjerner på winelab.dk:
"Elegant, kompleks og »dyr« duft med en medium fyldig frugt. Flot struktureret vin med en god fylde, mange nuancer og en fin syreafslutning. Meget anvendelig."

5 stjerner på vinavisen.dk:
"Her er en champagne helt efter bogen. Der er de fine, små, stadige bobler, noter af ristet brød og en eksemplarisk balance mellem surt og sødt. En lækker sag."

Charles Ellner
I starten af 1900-tallet begyndte Charles Emilie Ellner, grundlæggeren af champagnehuset, at erhverve mindre vinmarker i Epernay. Champagne Charles Ellner er stadig, her over 100 år efter, et familieforetagende, som ledes af Jean-Pierre Ellner, barnebarn af grundlæggeren. Hans nevøer Frederic og Arnaud står for styringen af henholdsvis vinmarkerne og produktionen. Det er nu 4 generation, som er igang.

Champagne-huset Ellner besidder mere end 54 hektar vinmarker, som ligger over hele området Champagne og i mere end 15 landsbyer, som Montagne de Reims, Côte des Blanns, Marne Valley, Aube, Aisne m.fl. Vingården producerer selv 70 % af den totale høst. Mere end 50% af den toale produktion er Chardonnay druer.

I de over 2 km. lange kældre har man til stadighed mellem 2.500.000 og 3.000.000 flasker liggende.
Man sælger årligt mere end 1.000.000 flasker champagne, heraf 40% til eksport.
Vis mere
Vis mindre

Charles Ellner Carte Blanche Brut

249,00
   På lager
Antal
Alc %12%
LandFrankrig
OmrådeChampagne
VinhusCharles Ellner
ÅrgangUÅ (NV)
DruerChardonnay
Pinot Noir
Pinot Meunier
SmagsretningFyldig
Tør
Aromatisk
Velegnet tilAperitif/uden mad
Skaldyr
Fisk
Flaskestørrelse75 cl.
TypeChampagne
Winespectator91 point
BT
vinavisen.dk
winelab.dk
VarenummerT01411113