Charles & Charles Rosé
Charles & Charles Rosé

Skøn rosé fra Washington State.


Denne rosévin er en rigtig "crowdpleaser", på den gode måde: Den er frisk, velsmagende og er meget alsidig.  

Vinen er produceret på 71% Syrah, 16% Grenache, 8% Mourvedre, 4% Cabernet Sauvignon og 1% Counoise druer fra Columbia Valley Washington.  Det varme klima hjælper druerne til at udvikle sødme og skabe nuancerige modne vine. Vinen har en smuk og levende lyserød farve, og duften præges af en frisk aroma af vilde jordbær og vandmelon, samt noter af Herbs de Provence. De samme frugter går igen i den bløde og frugtrige smag.Charles & Charles er et samarbejde mellem to af USA’s mest innovative vinavlere, Charles Smith og Charles Bieler. Charles Smith har kuriøst nok en fortid i Danmark, hvor han boede i 9 år. Her arbejdede han som manager for diverse rockbands – blandt andre, The Raveonettes. Livet på vejen med ”wining and dining” blev katalysator for Smiths passion for vine, og ultimativt, starten på hans karriere som winemaker.

I 1999 flyttede han tilbage til Seattle, og i 2001 udgav han sine første vine. Som selvlært vinavler betragtes Charles Smith som en ægte håndværker og pioner indenfor vinbranchen. Dette bekræftes af et utal af priser og medaljer – heriblandt den imponerende hæder som ”Winemaker of the Year 2014”, kåret af det respekterede vinmagasin, Wine Enthusiast.

Charles Bieler kan betegnes som noget af en globetrotter. Født i London, og opvokset i New York og Montreal. Egentlig var det aldrig hans intention eller drøm, at skulle beskæftige sig med vin – men på grund af hans fars ejerskab af en vingård i Provence, blev han alligevel fascineret og draget af vinens verden. Bieler anses i dag som værende én af pionererne indenfor Rosévin, i USA. I tiden hvor Rosé var ”umoderne”, kørte han USA tyndt i en pink Cadillac, for at promovere hans families brand ”Routas”, og for at slå et slag for Rosévin generelt.

Lige for tiden er Charles Bieler involveret i fire separate partnerskaber. Blandt andet dette med Charles Smith – og et med Joel Gott Winery – som vi også forhandler i Holte Vinlager.
Vis mere
Vis mindre

Charles & Charles Rosé

   På lager
Antal
Alc %12,8%
LandUSA
OmrådeWashington State
VinhusCharles & Charles
Årgang2019
DruerCabernet Sauvignon
Mourvedre
Syrah
Grenache Noir
Counoise
SmagsretningFyldig
Frugtig
Krydret
Tør
Velegnet tilAperitif/uden mad
Kylling
Fisk fra grillen
Lyst kød
Flaskestørrelse75 cl.
TypeRosé
Se video
VarenummerP16154019