12 Faces Baby Doll Gin
12 Faces Baby Doll Gin

Unik gin infuseret med Sauvignon Blanc!


I anledning af Holte Vinlagers 40-års jubilæum har vi fået lavet denne helt unikke gin, som du lige nu kan købe til introduktionspris.

Den er infuseret med vores mest solgte vin over kr. 75 – nemlig Baby Doll Sauvignon Blanc fra New Zealand.

Det er en super frisk og lækker gin, hvor du tydeligt fornemmer det vinøse fra vinen – sprød, frisk, cremet gin med noter af lime, citrus, hyldeblomst og meget andet!

Drik den gerne med en tør tonic og lime som garniture. Skål og god fornøjelse!

Disse botanicals finder du også i Baby Doll Gin:

Udover den obligatoriske enebær - og altså også Sauvignon Blanc-hvidvin, så er ginnen tilsmagt med 18 andre ingredienser - blandt andet lakridsrod, muskatnød- og blomme, citrongræs- og skal og appelsinskal (kold-destilleret).  Mere om Baby Doll Gin:

Ideen til Baby Doll Gin kom i forbindelse med vores jubilæum. Vi tænkte at det kunne være sjovt at lave en spændende og ny type gin. Og som vinhandlere var det meget oplagt at infusere en gin med netop en af vores egne vine. Tanken var at det skulle være en gin med "knald på" i både duft og smag, og at vinen skulle være et kendt produkt hos vores kunder. Derfor faldt valget på Baby Doll Sauvignon Blanc, der laves hos Yealands Family Wines, i New Zealand.

Ginnen har vi smagt til ad flere omgange, da vi syntes der manglede noget mere Sauvignon Blanc. Vi prøvede først med mere lime, stikkelsbær, citrus, hyldeblomst, citrongræs og andre sager, men løsningen blev faktisk bare at infusere med endnu mere Baby Doll-vin!

Baby Doll Gin er i øvrigt en del af vores 12 Faces Gin-serie, men etiketten viser tydeligt, at den tager udgangspunkt i en Baby Doll vin. Det er selvfølgelig godkendt i New Zealand, og vores venner fra Yealands glæder sig til at smage den!

Vis mere
Vis mindre

12 Faces Baby Doll Gin

299,00
   På lager
Antal
TypeGin
Alc %41%
LandDanmark
Producent ORIginCPH
Velegnet til Drinks & cocktails
Flaskestørrelse50 cl
VarenummerPM8101520
Se video
Mest sete varer
Andre har også købt
Folkington's Sicilian Lemonade
Artisan Pink Citrus Tonic
3 x Baby Doll
3 x Baby Doll
Før 329,00
300,00