Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så får du tilbud og nyheder direkte til din mail!
Baby Doll Sauvignon Blanc
Baby Doll Sauvignon Blanc
Baby Doll Sauvignon Blanc

Fik i uge 10 2017 5 stjerne på vinavisen.dk, med følgende anmeldelse: "Fortræffelig hvidvin med et indtagende, blødt og afrundet billede af druen Sauvignon Blanc med noter af passionsfrugt, hyldeblomst, honning og citrus samt en lille krydring. Flasken har skruelåg."

5 stjerner på flaskehalsen.nu 
Helt frisk fra vinhøsten er denne Baby Doll-vin fra Marlborough-området i New Zealand. Her skabes nogle af mine absolutte favorit-Sauvignon Blanc-vine, og Baby Doll nærmer sig den rigtig høje klasse.
 
Det er en vin med fyldige frugter som ferskner og andre tropefrugter, men samtidig har vinen en frisk ungdommelig syre i kanten. Den er rigtig fin og rummer en smule mere finesse end mange andre Sauvignon Blanc-vine, hvilket sandsynligvis kan tilskrives vinens alder.
 
Det betyder samtidig at den ikke har helt den samme fylde, som vi oplever i de sublime Sauvignon Blanc-vine, men vi er altså godt på vej deropad.
 

 CO2 neutral vinproduktion! Peter Yealand er foregangsmand indenfor miljørigtig produktion. Alt hvad der kan genbruges bliver genbrugt, regnvand opsamles og spildevand renses og genbruges. Denne vin er lavet på 100% Sauvignon Blanc. Farven er lys strågul og en duft af hyldeblomst, tomatplante og eksotiske frugter. Baby Doll har en behagelig og forfriskende smag, behagelig tørhed og god eftersmag. God til lettere fiskeretter og aperitif. 
Årgang 2015:

 

5 stjerner i Spis Bedre og anbefalet til grill.


5 stjerner i AOV

5 stjerner i VinAvisen.dk med følgende kommentar:

Herlig hvidvin med en duft-eksplosion og en frisk, blød smag med noter af hyldebærblomster." Tungen kan gå på opdagelse i vinens mange facetter, og syren er tilpas og blød. Flasken har skruelåg.


Årgang 2014:
Ugens Bedste vin i Ekstra Bladet i uge 8 2015. med følgende kommentar: Let og frugtig, uden at det bliver for meget. Godt valg til thai-mad.


Video om Yealands Estate:
Vis mere
Vis mindre

Baby Doll Sauvignon Blanc

   Varen er midlertidigt udsolgt fra lageret. Kontakt evt. din lokale butik.
VinhusYealands Estate, Marlborough
Årgang2016
Flaskestørrelse75 cl.
VarenummerT00631155
Andre har også købt
Saronsberg Viognier
Saronsberg Viognier
Fra 120,00
Porca de Murça Branco
Cantorum Chardonnay
0 Indkøbskurv